Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Liustra

Lory Duck

Liustra „Lory Duck“ yra sukurta kaip pakabos sistema, surinkta iš modulių, pagamintų iš žalvario ir epoksidinio stiklo, kiekvienas primenantis antį, be pastangų slystančią per vėsius vandenis. Moduliai taip pat suteikia konfigūravimo galimybę; palietus kiekvieną iš jų galima nustatyti bet kuria kryptimi ir pakabinti bet kuriame aukštyje. Pagrindinė lempos forma gimė palyginti greitai. Tačiau tam, kad būtų sukurta nepriekaištinga pusiausvyra ir geriausias vaizdas iš visų įmanomų kampų, prireikė mėnesių tyrimų ir plėtros su daugybe prototipų.

Moteriškų Drabužių Kolekcija

Hybrid Beauty

Moteriškų Drabužių Kolekcija „Hybrid Beauty“ kolekcijos dizainas yra tai, kad išlikimo mechanizmas būtų naudojamas kaip kruopštumas. Pagrindiniai mieli bruožai yra kaspinai, raukinukai ir gėlės. Jie yra perdaryti tradicinėmis malūnėlių ir dekoratyvinės technikos priemonėmis. Tai atkuria seną couture techniką į šiuolaikinį hibridą, kuris yra romantiškas, tamsus, bet ir amžinas. Visas „Hybrid Beauty“ projektavimo procesas skatina tvarumą kuriant nesenstančius dizainus.

Lengvųjų Portalų Ateities Geležinkelių Miestas

Light Portal

Lengvųjų Portalų Ateities Geležinkelių Miestas „Light Portal“ yra „Yibin Greit Rail Rail City“ bendrasis planas. Gyvenimo būdo reforma rekomenduojama visų amžiaus grupių žmonėms. Šalia Yibin greitųjų geležinkelių stoties, kuri veikė nuo 2019 m. Birželio mėn., „Yibin Greenland Center“ sudaro 160 m aukščio mišrūs „Twin Towers“ bokštai, sujungiantys architektūrą ir gamtą su 1 km ilgio kraštovaizdžio bulvare. Yibinas turi daugiau nei 4000 metų istoriją, kaupdamasis išmintimi ir kultūra, kaip ir upės nuosėdos. Dvigubi bokštai yra lengvas portalas, nukreipiantis lankytojus, taip pat orientyras, kurį gyventojai gali surinkti.

Odontologijos Klinika

Clinique ii

Odontologijos Klinika „Clinique ii“ yra privati ortodontinės klinikos nuomonės formuotojui ir šviesuoliui, kuris taiko ir tiria pažangiausias savo disciplinos technikas ir medžiagas. Architektai sumanė implanto koncepciją, pagrįstą tipišku ortodontiniu didelio tikslumo medicinos prietaisų naudojimu, kaip dizaino principą visoje erdvėje. Vidiniai sienų paviršiai ir baldai sklandžiai susilieja į baltą apvalkalą, kuriame yra geltonos spalvos korianas, kuriame implantuojamos pažangiausios medicinos technologijos.

Megalopolis X Shenzhen Super Būstinė

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Būstinė „Megalopolis X“ bus naujas centras didesnės įlankos širdyje, netoli sienos tarp Honkongo ir Šenzeno. Bendrajame plane integruota architektūra su pėsčiųjų tinklais, parkais ir viešosiomis erdvėmis. Planuojami antžeminiai ir požeminiai transporto tinklai, maksimaliai padidinant susisiekimą mieste. Požeminis tvarios infrastruktūros tinklas užtikrins vientisą centralizuoto vėsinimo ir automatinio atliekų apdorojimo sistemas. Siekiama sukurti kūrybinio bendrojo plano struktūrą, kaip bus kuriami miestai ateityje.

Drugelio Pakaba

Butterfly

Drugelio Pakaba Drugelio pakaba gavo savo pavadinimą dėl savo panašumo į skraidančio drugelio formą. Dėl atskirtų komponentų dizaino tai yra minimalistiniai baldai, kuriuos patogu surinkti. Naudotojai gali greitai surinkti pakabą plikomis rankomis. Kai reikia judėti, patogu transportuoti išardžius. Diegimas vyksta tik dviem etapais: 1. sudekite abu rėmus, kad būtų X; ir padarykite deimantų formos rėmus iš abiejų pusių persidengiančius. 2. įstumkite medinį gabalą per uždengtus rombų formos rėmus iš abiejų pusių, kad laikytumėte rėmus

Dienos dizainas

Nuostabus dizainas. Geras dizainas. Geriausias dizainas.

Geri dizainai sukuria vertę visuomenei. Kasdien pristatome specialų dizaino projektą, kuris demonstruoja dizaino kompetenciją. Šiandien mums malonu pristatyti apdovanojimus pelniusį dizainą, kuris daro teigiamą įspūdį. Kasdien pristatysime daugiau puikių ir įkvepiančių dizainų. Būtinai apsilankykite pas mus kasdien, kad galėtumėte pasidžiaugti naujais geriausio dizaino gaminiais ir didžiausių dizainerių projektais visame pasaulyje.