Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pasaulinės Mugės Stendo Dizainas, Skirtas Žaislui,

The Wave

Pasaulinės Mugės Stendo Dizainas, Skirtas Žaislui, Įkvėptas japoniško „aktyvios ramybės“ principo, dizainas sujungia racionalius ir emocinius elementus į vieną visumą. Iš išorės architektūra atrodo minimalistiška ir rami. Vis tiek galite jausti didžiulę jėgą, sklindančią iš jos. Pagal savo burtą, jūs smalsiai įslydote į interjerą. Patekę į vidų, atsidūrėte stebėtinoje aplinkoje, kur pilna energijos ir alsuoja didelės medijos sienos, kuriose rodomos energingos, abstrakčios animacijos. Tokiu būdu stendas lankytojams tampa įsimintina patirtimi. Koncepcija vaizduoja asimetrinę pusiausvyrą, kurią randame gamtoje ir japonų estetikos širdyje.

Parduotuvė

Family Center

Parduotuvė Yra kelios priežastys, kodėl uždengiau ilgą (30 metrų) priekinę sieną. Viena, kad esamas pastato aukštis buvo tikrai nemalonus, ir aš neturėjau leidimo jo paliesti! Antra, uždengdamas priekinį fasadą, viduje įgavau 30 metrų sienų. Remiantis mano kasdienio stebėjimo statistikos tyrimu, dauguma pirkėjų pasirinko eiti į parduotuvę tik dėl smalsumo ir pamatyti, kas vyksta už šio fasado.

Restoranas

Lohas

Restoranas Sukilimo skaitiklis į „Urban Beat“. Bazė yra judraus eismo sankryžoje. Bendrojo teritorijos plano tikslas - sukurti švelnų ir nusistovėjusį tempą, tarsi paskatinti laiką sulėtinti tempą ir šiame sparčiai populiarėjančiame miesto gyvenime mėgautis kiekviena akimirka čia ir dabar. Suformuota atvira erdvė planuodama erdvę padalija erdvę pagal skirtingas funkcijas. Į totemą panašūs ekranai suteikia švelnumo erdvinei atmosferai šiek tiek įgimto žaismingumo.

Restoranas

pleasure

Restoranas Meno gyvenimo malonumas. Pratęsimas ir tęsimas. Išplečiant lubų formas ir grindų iškyšas bei jų nuolatinį kontūro bangą, kuris čia eina tiesiai arba yra neaiškus, atspindėdamas veikimo jėgą, apimančią gyvenimo viršūnes ir slėnius. Kol daugiasluoksnė atmosfera teka ir imponuoja veiksmais, grožio vaizdai užburia erdvėje. Kosminė kabina turi būti skysta ir skaidri, išlaikant įvairių skyrių pertvaras. Dėl nenuoseklaus erdvės išdėstymo privatumas gali egzistuoti tarp kambarių.

Gyvenamoji Vieta

nature

Gyvenamoji Vieta Šie namai skirti porai. Grįžkite į gamtą. Žmonės nori daugiau išeiti, pabūti lauke arba leisti gamtai būti gyvenimo dalimi, leisti gamtai praturtinti namų žodyną. Tiesiog leiskite gamtai ir pasivaikščioti jos poza. Turtingi ir įvairūs elementai, parodantys, kaip atsiskyrimas gali egzistuoti kartu su tankiu sudėtingumu, panašiai kaip daugybė gėlių briaunų, kurios galų gale pasisuks, į galutines atrankas po ilgų svarstymų.

Biuro Patalpos

Samlee

Biuro Patalpos Be įmantrių detalių, „Samlee“ biuras buvo suprojektuotas pagal paprastumo rytietišką estetiką. Ši koncepcija sutampa su greitai besivystančiu miestu. Šioje labai veikiančioje informacinėje visuomenėje projektas pristato interaktyvius miesto, darbo ir žmonių santykius - savotišką glaudų veiklos ir inercijos santykį; skaidri perdanga; pralaidumas tuščias.