Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Virtuvės Kėdės

Coupe

Virtuvės Kėdės Ši taburetė yra skirta padėti išlaikyti neutralią sėdėjimo ir stovėjimo pozą. Stebėdama kasdienį žmonių elgesį, projektavimo komanda nustatė poreikį žmonėms trumpiau sėdėti ant kėdžių, pavyzdžiui, greitai sėdėti virtuvėje, o tai paskatino komandą sukurti šią taburetę būtent tokiam elgesiui pritaikyti. Ši kėdutė suprojektuota su minimaliomis dalimis ir konstrukcijomis, todėl kėdė tampa prieinama ir ekonomiška tiek pirkėjams, tiek pardavėjams, atsižvelgiant į gaminių našumą.

Infografika Su Animaciniu Gif

All In One Experience Consumption

Infografika Su Animaciniu Gif Projektas „Viskas viename“ yra „Big Data Infographic“, kuriame pateikiama tokia informacija kaip sudėtingų prekybos centrų lankytojų tikslas, tipas ir lankytojų suvartojimas. Pagrindinį turinį sudaro trys reprezentatyvios įžvalgos, gautos analizuojant didelius duomenis, ir jos išdėstytos iš viršaus į apačią pagal svarbumo tvarką. Grafika atliekama naudojant izometrinius metodus ir sugrupuojama į tipines kiekvieno dalyko spalvas.

Filmo Plakatas

Mosaic Portrait

Filmo Plakatas Meno filmas „Mozaikos portretas“ buvo išleistas kaip koncepcijos plakatas. Tai daugiausia pasakoja apie mergaitę, kuri buvo seksualiai užpulta. Balta paprastai turi mirties metaforą ir skaistybės simbolį. Šis plakatas pasirenka paslėpti žinią apie „mirtį“ už tylios ir švelnios mergaitės būsenos, kad paryškintų stipresnes emocijas už tylos. Tuo pat metu dizaineris į paveikslą integravo meninius elementus ir įtaigius simbolius, paskatindamas platesnį filmo kūrinių mąstymą ir tyrinėjimą.

Skalbinių Diržas Patalpose

Brooklyn Laundreel

Skalbinių Diržas Patalpose Tai yra skalbinių diržas vidaus naudojimui. Kompaktiškas korpusas, mažesnis nei japoniškas minkštas, atrodo kaip matavimo juosta, lygi apdaila, be paviršiaus varžtų. 4 m ilgio dirže yra 29 skylės, kiekviena skylė gali laikyti ir laikyti pakabos pakabas be drabužių segtukų, ji veikia greitai. Diržas pagamintas iš antibakterinio ir anti-pelėsinio poliuretano, saugios, švarios ir stiprios medžiagos. Maksimali apkrova yra 15 kg. 2 vnt. Kablio ir besisukančio kėbulo galima naudoti keliais būdais. Mažas ir paprastas, tačiau tai yra labai naudinga skalbimo priemonė patalpose. Paprastas valdymas ir sumanus įdiegimas tiks bet kokio tipo kambariui.

Ligoninė

Warm Transparency

Ligoninė Paprastai ligoninė paprastai yra erdvė, kurios natūrali spalva ar medžiaga yra prastos dėl dirbtinės struktūros medžiagos, siekiant pagerinti funkcionalumą ir efektyvumą. Todėl pacientai jaučia, kad yra atskirti nuo savo kasdienio gyvenimo. Reikėtų atsižvelgti į patogią aplinką, kurioje pacientai galėtų praleisti ir be streso. TSC architektai suteikia atvirą, patogią erdvę, nustatydami L formos atvirų lubų erdvę ir didelius karnizus naudodami daugybę medienos medžiagų. Šiltas šios architektūros skaidrumas sieja žmones ir medicinos tarnybas.

Auskarai

Van Gogh

Auskarai Auskarai įkvėpti migdolų medžio žiede, nutapė Van Goghas. Šakų subtilumą atkuria subtilios „Cartier“ tipo grandinėlės, kurios, kaip ir šakos, vingiuoja. Įvairūs brangakmenių atspalviai, nuo beveik baltos iki ryškesnės rausvos, žymi gėlių atspalvius. Žydinčių gėlių sankaupos pavaizduotos skirtingais pjūviais. Pagaminta iš 18k aukso, rožinių deimantų, morganitų, rausvų safyrų ir rausvų turmalinų. Poliruota ir tekstūruota apdaila. Itin lengvas ir nepriekaištingai tinkantis. Tai pavasario atėjimas papuošalo pavidalu.