Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Karoliai Ir Sagės

I Am Hydrogen

Karoliai Ir Sagės Dizainas įkvėptas neoplatoniškos makrokosmoso ir mikrokosmoso filosofijos, matant tuos pačius modelius, atkuriamus visuose kosmoso lygiuose. Remiantis aukso santykiu ir fibonacci seka, karoliai pasižymi matematiniu piešiniu, imituojančiu gamtoje stebimus fitotaksės modelius, matomus saulėgrąžose, ramunėlėse ir įvairiuose kituose augaluose. Auksinis toras žymi Visatą, apgaubtą erdvės-laiko audiniu. „Aš esu vandenilis“ tuo pačiu metu atspindi „Visuotinės dizaino konstantos“ ir pačios Visatos modelį.

Perdirbti Papuošalai

Clairely Upcycled Jewellery

Perdirbti Papuošalai Gražūs, aiškūs, perdirbti papuošalai, sukurti atsižvelgiant į tai, kad nereikia naudoti „Claire de Lune“ liustra. Ši linija išsivystė į daugybę kolekcijų - visos pasakojamos istorijos, vaizduojančios labai asmeniškus žvilgsnius į dizainerio filosofiją. Skaidrumas yra gyvybiškai svarbi pačios dizainerės filosofijos dalis, ir ją atspindi pasirinkto akrilo pasirinkimas. Be naudojamo veidrodinio akrilo, kuris pats atspindi šviesą, medžiaga visada yra skaidri, spalvota arba skaidri. Kompaktinių diskų pakuotės sustiprina reposponavimo koncepcijas.

Žiedas

The Empress

Žiedas Fantastiškas grožio akmuo - piropas - pati jo esmė suteikia didingumo ir iškilmingumo. Tai yra grožio ir unikalumo akmuo atpažino vaizdą, kuris yra skirtas ateityje apdaila. Reikėjo sukurti unikalų akmens rėmą, kuris jį neštų į orą. Akmuo buvo ištrauktas už jo laikančio metalo. Ši formulė - jausminga aistra ir patraukli jėga. Buvo svarbu išlaikyti klasikinę koncepciją, palaikant šiuolaikinį papuošalų suvokimą.

Sagė

The Sunshine

Sagė Šių papuošalų bruožas yra tas, kad čia buvo naudojama didžiulė akmens formos forma, kuri yra nustatyta nematomame (oro) rėme. Juvelyrinių dirbinių dizaino rodinyje atidaromi tik akmenys, slepiantys surinkimo technologiją. Pats akmuo yra laikomas dviem, nematomiems armatūros elementams ir plonai, deimantais apipjaustytai plokštelei. Ši plokštė yra visų atraminių konstrukcijų sagių pagrindas. Jis sulaiko ir antrą akmenį. Visa kompozicija tapo įmanoma po sudėtingo pagrindinio šlifavimo akmens.

Žiedas

Pollen

Žiedas Kiekvienas kūrinys yra gamtos fragmento interpretacija. Gamta tampa pretekstu suteikti gyvybę brangakmeniams, žaisdama su faktūrų šviesomis ir šešėliais. Tikslas yra pateikti papuošalą su interpretuojamomis formomis, nes gamta jas suprojektuos savo jautrumu ir jausmingumu. Visi dirbiniai yra gaminami rankomis, kad būtų patobulintos brangenybės faktūros ir ypatumai. Stilius yra grynas, kad pasiektų augalų gyvybės medžiagą. Rezultatas suteikia kūriniui unikalų ir nesenstantį, giliai susietą su gamta.

Pritaikomi Papuošalai

Gravity

Pritaikomi Papuošalai Nors XXI amžiuje naujovių diegimui dažnai reikia naudoti aukštąsias šiuolaikines technologijas, naujas medžiagas ar ypač naujas formas, tačiau „Gravity“ įrodo priešingai. Gravitacija yra pritaikomų juvelyrinių dirbinių kolekcija, kurioje naudojami tik sriegiai, labai sena technika, o gravitacija - neišsemiami ištekliai. Kolekciją sudaro daugybė įvairių sidabro ar aukso elementų. Kiekvienas iš jų gali būti susietas su perlų ar akmenų sruogomis ir pakabučiais. Kolekcija įvardija begalybę skirtingų papuošalų.