Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Nešiojamasis Ultragarsinis Trūkumų Detektorius

Prisma

Nešiojamasis Ultragarsinis Trūkumų Detektorius „Prisma“ yra skirta neinvaziniams medžiagų bandymams ekstremaliausiose aplinkose. Tai yra pirmasis detektorius, kuriame įdiegtas patobulintas realaus laiko vaizdavimas ir 3D nuskaitymas, todėl klaidų aiškinimas yra daug lengvesnis ir sutrumpėja techniko laikas vietoje. Prisma, turinti praktiškai neišdildomą gaubtą ir unikalius kelis tikrinimo režimus, gali būti naudojama visose bandymo srityse, pradedant naftos vamzdynais ir baigiant kosmoso komponentais. Tai yra pirmasis detektorius, turintis integruotą duomenų įrašymą ir automatinę PDF ataskaitų generavimą. Belaidis ir Ethernet ryšys leidžia lengvai atnaujinti arba diagnozuoti įrenginį.

Projekto pavadinimas : Prisma, Dizainerių vardas : LA Design , Kliento vardas : Sonatest.

Prisma Nešiojamasis Ultragarsinis Trūkumų Detektorius

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.