Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Gaiviųjų Gėrimų Pakuotė

Coca-Cola Tet 2014

Gaiviųjų Gėrimų Pakuotė Sukurti „Coca-Cola“ skardinių seriją, išplatinančią milijonus „Tết“ norų visoje šalyje. Šiems pageidavimams formuoti panaudojome „Coca-cola“ simbolį Tết („Kregždės paukštis“). Kiekvienoje skardinėje buvo šimtai rankomis nupieštų kregždžių ir kruopščiai išdėstytos aplink pasirinktinį scenarijų, kurie kartu sudaro prasmingų vietnamiečių norų seriją. „An“ reiškia taiką. „Tài“ reiškia sėkmę, „Lộc“ reiškia klestėjimą. Šie žodžiai yra plačiai keičiami per atostogas ir tradiciškai puošia „Tết“ dekoracijas.

Projekto pavadinimas : Coca-Cola Tet 2014, Dizainerių vardas : Rice Creative, Kliento vardas : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Gaiviųjų Gėrimų Pakuotė

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.