Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Gyvenamasis Namas

Tempo House

Gyvenamasis Namas Šis projektas yra visiškai atnaujintas kolonijinio stiliaus namas viename žaviausių Rio de Žaneiro mikrorajonų. Įsikūręs neeilinėje svetainėje, kurioje pilna egzotinių medžių ir augalų (originalus garsaus kraštovaizdžio architekto Burle Marxo kraštovaizdžio planas), pagrindinis tikslas buvo integruoti išorinį sodą į vidaus erdves atidarant didelius langus ir duris. Papuošalai turi svarbius Italijos ir Brazilijos prekių ženklus, o jo idėja yra tai, kad jis būtų kaip drobė, kad klientas (meno kolekcionierius) galėtų parodyti savo mėgstamus kūrinius.

Projekto pavadinimas : Tempo House, Dizainerių vardas : Gisele Taranto, Kliento vardas : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Gyvenamasis Namas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.