Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kavinė

Aix Arome Cafe

Kavinė Kavinė yra vieta, kur lankytojai jaučiasi kartu su vandenynais. Milžiniška kiaušinio formos struktūra, esanti erdvės viduryje, tuo pačiu metu veikia kaip kasa ir kavos tiekimas. Ikonišką kabinos išvaizdą įkvėpė tamsi ir nuobodu atrodanti kavos pupelė. Dvi didelės angos „didžiojo pupelės“ abiejų pusių viršuje yra geros ventiliacijos ir natūralios šviesos šaltinis. Kavinė tiekė ilgą stalą, kaip iš viso aštuonkojų ir burbulų krūva. Iš pažiūros atsitiktinai kabančios sietynai primena žuvų vaizdus į vandens paviršių, blizgūs ripples sugeria jaukūs saulės spinduliai iš plataus balto dangaus.

Projekto pavadinimas : Aix Arome Cafe, Dizainerių vardas : Ajax Law, Kliento vardas : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Kavinė

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.