Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Maišytuvai

Electra

Maišytuvai „Electra“, neturinti atskiros rankenos, visus traukia dėl savo elegancijos ir sumanios išvaizdos, kad būtų išskirtinė virtuvėms. Nuleidęs skaitmeninis kriauklių maišytuvas vartotojams suteikia judėjimo laisvę virtuvėse ir siūlo dvi skirtingas srauto funkcijas. Electra priekinėje srityje elektroninė trinkelė suteikia jums prieigą prie visų funkcijų, tiek tada, kai purkštuvas yra įmontuotas į snapelį, tiek rankoje, kurį galite valdyti naudodami tik savo piršto galiuką.

Projekto pavadinimas : Electra, Dizainerių vardas : E.C.A. Design Team, Kliento vardas : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Maišytuvai

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.