Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Taburetė

Ane

Taburetė Ane kėdėje yra tvirtos medienos lentjuostės, kurios atrodo harmoningai, bet nepriklausomai nuo medienos kojų, virš plieninio rėmo. Dizainerė teigia, kad sėdynė, rankomis pagaminta iš sertifikuotos ekologiškos medienos, yra suformuota unikaliai naudojant kelis vienos formos medienos gabalus, išdėstytus ir supjaustytą dinamiškai. Sėdint ant taburetės, šiek tiek padidėja kampas į nugarą ir nusisukimo kampai šonuose užbaigiami taip, kad būtų užtikrinta natūrali, patogi sėdėjimo padėtis. „Ane“ kėdutė yra tinkamo sudėtingumo, kad būtų sukurta elegantiška apdaila.

Projekto pavadinimas : Ane, Dizainerių vardas : Troy Backhouse, Kliento vardas : troy backhouse.

Ane Taburetė

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.