Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Dovanų Pakuotė Pyragams

Marais

Dovanų Pakuotė Pyragams Dovanų įpakavimas pyragams (finansininkui). Nuotraukoje pavaizduota 15 pyragų dydžio dėžutė (dvi oktavos). Paprastai dovanų dėžutės visus pyragaičius tvarkingai išdėlioja. Tačiau jų dėžutės su atskirai suvyniotais pyragais yra skirtingos. jie sumažino išlaidas, sutelkdami dėmesį tik į vieną dizainą, ir naudodamiesi visais šešiais paviršiais, jie galėjo atkurti visų tipų klaviatūras. Naudodamiesi šiuo dizainu, jie gali sukurti bet kokio dydžio klaviatūrą - nuo mažų klaviatūrų iki pilnų 88 klavišų pianinų ir dar didesnių. Pvz., Vienai oktavai iš 13 raktų jie naudoja 8 pyragus. O 88 klavišų turintis fortepijonas būtų dovanų dėžutė su 52 pyragais.

Projekto pavadinimas : Marais, Dizainerių vardas : Kazuaki Kawahara, Kliento vardas : Latona Marketing Inc..

Marais Dovanų Pakuotė Pyragams

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizainas

Nuostabus dizainas. Geras dizainas. Geriausias dizainas.

Geri dizainai sukuria vertę visuomenei. Kasdien pristatome specialų dizaino projektą, kuris demonstruoja dizaino kompetenciją. Šiandien mums malonu pristatyti apdovanojimus pelniusį dizainą, kuris daro teigiamą įspūdį. Kasdien pristatysime daugiau puikių ir įkvepiančių dizainų. Būtinai apsilankykite pas mus kasdien, kad galėtumėte pasidžiaugti naujais geriausio dizaino gaminiais ir didžiausių dizainerių projektais visame pasaulyje.