Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Daugiafunkcis Kompleksas

Crab Houses

Daugiafunkcis Kompleksas Didžiulėje Silezijos žemumos lygumoje vienas stebuklingas kalnas, apimtas paslapčių rūko, iškilęs virš vaizdingo Sobotkos miesto. Ten, gamtos peizažų apsuptyje ir legendinėje vietoje, planuojama įrengti Krabų namų kompleksą – tyrimų centrą. Kaip miesto atgaivinimo projekto dalis, ji turėtų atskleisti kūrybiškumą ir novatoriškumą. Vieta suburia mokslininkus, menininkus ir vietos bendruomenę. Paviljonų forma įkvėpta krabų, patenkančių į raibuliuojančią žolių jūrą. Naktį jos bus apšviestos, panašios į virš miestelio sklandančias ugniageses.

Projekto pavadinimas : Crab Houses, Dizainerių vardas : Dagmara Oliwa, Kliento vardas : .

Crab Houses Daugiafunkcis Kompleksas

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.