Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Darbalaukio Įrengimas

Wood Storm

Darbalaukio Įrengimas „Wood Storm“ yra darbalaukio instaliacija, skirta mėgautis vaizdiniais malonumais. Oro srauto sūkurį paverčia tikroviška medžio uždanga, kurią sustiprina žibintai, išmetami iš apačios į pasaulį, kur nėra gravitacijos. Diegimas elgiasi kaip nesibaigiantis dinaminis ciklas. Tai nukreipia žvilgsnio liniją aplink ją ieškant pradžios ar pabaigos taško, nes auditorija iš tikrųjų šoka su audra.

Projekto pavadinimas : Wood Storm, Dizainerių vardas : Naai-Jung Shih, Kliento vardas : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Darbalaukio Įrengimas

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.