Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Krištolo Šviesos Skulptūra

Grain and Fire Portal

Krištolo Šviesos Skulptūra Iš organinės šviesos kvarco sudaryta mediena ir kvarco kristalai naudoja tvariai gaunamą medieną iš atsargų senosios tiko medienos atsargų. Tuomet dešimtmečius atvėsta saulės, vėjo ir lietaus, mediena ranka formuojama, nušlifuojama, sudeginama ir paruošiama indui, kuriame galima laikyti LED apšvietimą ir naudoti kvarco kristalus kaip natūralų difuzorių. 100% natūralūs nepakeisti kvarco kristalai naudojami kiekvienoje skulptūroje ir yra maždaug 280 milijonų metų senumo. Naudojami įvairūs medžio apdailos būdai, įskaitant Shou Sugi Ban metodą, kai ugnis naudojama išsaugoti ir kontrastingai spalvai.

Projekto pavadinimas : Grain and Fire Portal, Dizainerių vardas : Sunny Jackson, Kliento vardas : Sunny Jackson.

Grain and Fire Portal Krištolo Šviesos Skulptūra

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizainas

Nuostabus dizainas. Geras dizainas. Geriausias dizainas.

Geri dizainai sukuria vertę visuomenei. Kasdien pristatome specialų dizaino projektą, kuris demonstruoja dizaino kompetenciją. Šiandien mums malonu pristatyti apdovanojimus pelniusį dizainą, kuris daro teigiamą įspūdį. Kasdien pristatysime daugiau puikių ir įkvepiančių dizainų. Būtinai apsilankykite pas mus kasdien, kad galėtumėte pasidžiaugti naujais geriausio dizaino gaminiais ir didžiausių dizainerių projektais visame pasaulyje.