Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Žiedas

Wishing Well

Žiedas Savo svajonėse aplankęs rožių sodą, Tippy priėjo linkėjimo, kurį supa rožės. Ten ji pažvelgė į šulinį ir išvydo naktinių žvaigždžių atspindį ir palinkėjo. Naktines žvaigždes vaizduoja deimantai, o rubinas simbolizuoja giliausią jos aistrą, svajones ir viltis, kurias ji padarė norėdama gerai. Šis dizainas pasižymi pritaikytu rožių pjūviu, šešiakampėmis rubino nagomis, pagamintomis iš 14K kieto aukso. Maži lapai yra iškirpti, kad būtų parodyta natūralių lapų tekstūra. Žiedinė juosta palaiko plokščią viršutinę dalį, o šiek tiek įlenkta į vidų. Žiedų dydžiai turi būti apskaičiuojami matematiškai.

Projekto pavadinimas : Wishing Well, Dizainerių vardas : Tippy Hung, Kliento vardas : Tippy Taste Jewelry.

Wishing Well Žiedas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.