Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Viešbutis

Aoxin Holiday

Viešbutis Viešbutis yra Lužou mieste, Sičuano provincijoje, mieste, gerai žinomu dėl savo vyno, kurio dizainą įkvėpė vietinis vyno urvas, erdvė, sukelianti didelį norą tyrinėti. Fojė yra natūralaus urvo rekonstrukcija, kurios susijęs vizualinis ryšys praplečia urvo idėją ir vietinę miesto faktūrą iki vidinio viešbučio, taip suformuodamas savitą kultūros nešėją. Mes vertiname keleivio jausmą viešėdami viešbutyje, taip pat tikimės, kad medžiagos tekstūra ir sukurta atmosfera bus suvokiama giliau.

Projekto pavadinimas : Aoxin Holiday, Dizainerių vardas : Shaun Lee, Kliento vardas : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Viešbutis

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.