Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Krepšys

Totepographic

Krepšys Topografinio dizaino įkvėptas krepšys tarnauja kaip lengvas nešiojimas, ypač tomis dienomis, kurias praleidžiate apsipirkdamas ar vykdydamas pavedimus. „Tote“ krepšio talpa yra kaip kalnas ir jame galima laikyti ar nešti daug daiktų. Orakulas yra bendras maišo struktūra, o topografinis žemėlapis yra paviršiaus medžiaga, kaip ir nelygus kalno paviršius.

Projekto pavadinimas : Totepographic , Dizainerių vardas : Ho Kuan Teck, Kliento vardas : MYURÂ.

Totepographic  Krepšys

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.