Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Papuošalai

odyssey

Papuošalai Pagrindinė monomerio odisėjos idėja yra tūrinių, geometrinių figūrų padengimas raštuota oda. Iš to išplaukia aiškumo ir iškraipymo, skaidrumo ir slėpimo sąveika. Visos geometrinės figūros ir raštai gali būti derinami pagal norą, įvairūs ir papildomi papildymais. Ši žavi, paprasta idėja leidžia sukurti beveik neišsemiamą dizainų asortimentą, puikiai suderinantį su greito prototipų (3D spausdinimo) teikiamomis galimybėmis, nes kiekvienas klientas gali turėti visiškai individualų ir unikalų gaminį (apsilankykite: www.monomer). eu-parduotuvė).

Lytėjimo Audinys

Textile Braille

Lytėjimo Audinys Pramoninė universali žakardo tekstilė, kaip vertėjas akliems žmonėms. Šį audinį gali skaityti žmonės, turintys regėjimą, ir jie yra skirti padėti neregiams, pradedantiems prarasti regėjimą ar turintiems regėjimo problemų; norint išmokti Brailio rašto sistemą iš draugiškos ir įprastos medžiagos: audinio. Joje yra abėcėlė, skaičiai ir skyrybos ženklai. Nėra pridedama spalvų. Tai yra pilkos spalvos produktas, kuris nejaučia šviesos. Tai projektas, turintis socialinę prasmę ir peržengiantis komercinę tekstilę.

Akiniai

Mykita Mylon, Basky

Akiniai „MYKITA MYLON“ kolekcija pagaminta iš lengvos poliamido medžiagos, pasižyminti išskirtiniu individualumu. Ši speciali medžiaga sukurta sluoksnis po sluoksnio, naudojant selektyvią lazerinio sukepinimo (SLS) techniką. Iš naujo aiškinant tradicinę apvalią ir ovalią apvalią panto akinių formą, kuri buvo madinga 1930-aisiais, „BASKY“ modelis prideda naują veidą šiai akinių kolekcijai, kuri iš pradžių buvo skirta naudoti sporte.

Laikrodis

Ring Watch

Laikrodis Žiedinis laikrodis - tai maksimalus tradicinio laikrodžio supaprastinimas, pašalinant skaičių ir rankas, skirtus dviem žiedams. Šis minimalistinis dizainas suteikia tiek švarų, tiek paprastą vaizdą, kuris puikiai dera su laikrodžio patraukliu estetiškumu. Parašo vainikėlis vis dar yra veiksminga priemonė valandai pakeisti, o paslėptas el. Rašalo ekranas pasižymi ryškiomis spalvų juostomis su išskirtiniu apibrėžimu, galiausiai išlaikydamas analoginį aspektą ir kartu ilgesnį akumuliatoriaus tarnavimo laiką.

Apyrankė

Fred

Apyrankė Apyrankės ir apyrankės yra daugybės skirtingų rūšių: dizainerių, auksinės, plastikinės, pigios ir brangios ..., tačiau gražios, nes jos yra visos, jos visada yra paprastos ir tik apyrankės. Fredas yra kažkas daugiau. Šie rankogaliai savo paprastumu atgaivina senų laikų kilmingumą, tačiau yra modernūs. Juos galima nešioti ant plikų rankų, taip pat ant šilko palaidinės ar juodo megztinio, ir jie visada pridurs klasės įspūdį juos nešiojančiam asmeniui. Šios apyrankės yra unikalios, nes yra kaip pora. Jie yra labai lengvi, todėl juos dėvėti negalima. Dėvėdamas juos, tu gali būti pastebimas!

Karoliai Ir Sagės

I Am Hydrogen

Karoliai Ir Sagės Dizainas įkvėptas neoplatoniškos makrokosmoso ir mikrokosmoso filosofijos, matant tuos pačius modelius, atkuriamus visuose kosmoso lygiuose. Remiantis aukso santykiu ir fibonacci seka, karoliai pasižymi matematiniu piešiniu, imituojančiu gamtoje stebimus fitotaksės modelius, matomus saulėgrąžose, ramunėlėse ir įvairiuose kituose augaluose. Auksinis toras žymi Visatą, apgaubtą erdvės-laiko audiniu. „Aš esu vandenilis“ tuo pačiu metu atspindi „Visuotinės dizaino konstantos“ ir pačios Visatos modelį.