Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Nešiojamojo Kompiuterio Dėklas

Olga

Nešiojamojo Kompiuterio Dėklas Nešiojamojo kompiuterio dėklas su specialiu dirželiu ir specialiai pritvirtinkite kitą dėklų sistemą. Medžiagai pasiėmiau perdirbtą odą. Yra keletas spalvų, iš kurių kiekvienas gali pasiimti savo. Mano tikslas buvo padaryti paprastą, įdomų nešiojamojo kompiuterio dėklą, kuriame būtų lengvai prižiūrima nešiojamojo kompiuterio sistema ir kur būtų galima pritvirtinti kitą dėklą, jei turite su savimi neštis egzaminuojamiems „Mac book pro“ ir „Ipad“ ar „mini Ipad“. Su savimi galite neštis skėtį ar laikraštį. Lengvai keičiamas dėklas kiekvienai dienai.

Lietpaltis

UMBRELLA COAT

Lietpaltis Šis lietpaltis yra lietaus palto, skėčio ir vandeniui atsparių kelnių derinys. Priklausomai nuo oro sąlygų ir lietaus, jis gali būti pritaikytas skirtingiems apsaugos lygiams. Jo išskirtinis bruožas yra tai, kad jame viename daikte sujungtas lietpaltis ir skėtis. Su „skėtiniu lietpalčiu“ jūsų rankos yra laisvos. Be to, jis gali būti puikus sportinei veiklai, pavyzdžiui, važiuoti dviračiu. Be to, perpildytoje gatvėje nesikiškite į kitus skėčius, nes skėčio gaubtas ištiestas virš pečių.

Žiedas

Doppio

Žiedas Tai yra jaudinantis mistinio pobūdžio brangakmenis. „Doppio“ savo spiralinės formos juda dviem kryptimis, simbolizuodamas vyrų laiką: jų praeitį ir ateitį. Jis neša sidabrą ir auksą, kurie reprezentuoja žmogaus dvasios dorybių vystymąsi per visą jos istoriją Žemėje.

Karoliai

Sakura

Karoliai Karoliai yra labai lankstūs ir pagaminti iš skirtingų vientisai lydytų detalių, kad gražiai kaskaduotųsi ant moterų kaklo srities. Dešinėje pusėje esančios centrinės gėlės sukasi, o kairiąją trumpesnį vėrinio gabalą atskirai galima naudoti kaip sagę. Karoliai yra labai lengvi, atsižvelgiant į 3D formos formą ir jų sudėtingumą. Gaminamas 362,50 gramų bendras svoris yra 18 karatų su 518,75 karatų akmens ir deimantų

Šilkinis Foulard

Passion

Šilkinis Foulard „Aistra“ yra vienas iš „Regards“ objektų. Gražiai sulankstykite šilko šaliką į kvadratinį kišenės kraštą arba įrėminkite jį kaip meno kūrinį ir palikite jį visą gyvenimą. Tai yra kaip žaidimas - kiekvienas objektas turi daugiau nei vieną funkciją. „Linkėjimai“ įkūnija švelnų senų amatų ir šiuolaikinio dizaino objektų ryšį. Kiekvienas dizainas yra unikalus meno kūrinys ir pasakoja skirtingą istoriją. Įsivaizduokite vietą, kur kiekviena smulkmena pasakoja istoriją, kur kokybė yra gyvenimo vertybė, o didžiausia prabanga yra ištikimybė sau. Štai kur „Linkėjimai“ jus pasitinka. Leisk menui susitikti su tavimi ir pasenti!