Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Restoranas

Yucoo

Restoranas Palaipsniui tobulėjant estetikai ir keičiantis estetiniams žmogaus pokyčiams, modernus stilius, pabrėžiantis save ir individualumą, tapo svarbiais dizaino elementais. Šis atvejis yra restoranas, dizaineris nori vartotojams sukurti jaunatvišką erdvės įspūdį. Šviesiai mėlyni, pilki ir žali augalai sukuria natūralų jaukumą ir atsitiktinumą erdvėje. Iš rankomis austo rotango ir metalo pagaminta liustra paaiškina žmogaus ir gamtos susidūrimą, parodydama viso restorano gyvybingumą.

Parduotuvė

Formal Wear

Parduotuvė Vyriškų drabužių parduotuvės dažnai siūlo neutralų interjerą, kuris neigiamai veikia lankytojų nuotaiką ir todėl sumažina pardavimo procentą. Norint pritraukti žmones ne tik apsilankyti parduotuvė, bet ir nusipirkti ten pristatomų gaminių, erdvė turėtų įkvėpti ir nudžiuginti. Štai kodėl šios parduotuvės dizainas naudoja specialias siuvimo meistriškumo įkvėptas savybes ir skirtingas detales, kurios pritrauks dėmesį ir skleis gerą nuotaiką. Į dvi zonas padalintas atviros erdvės išdėstymas taip pat skirtas klientams laisvai apsipirkti.

Gyvenamasis

Shkrub

Gyvenamasis „Shkrub“ namai pasirodė iš meilės ir dėl meilės - mylinčiai porai su trim vaikais. Namo DNR apima struktūrinius estetinius principus, kurie Ukrainos istorijoje ir kultūroje įkvepia įkvėpti japonų išminties. Žemės elementas, kaip medžiaga, jaučiamas atliekant konstrukcinius namo aspektus, tokius kaip originalus šiaudinis stogas ir gražios bei tankios faktūros molio sienos. Idėja pagerbti, kaip steigimo vietą, gali būti jaučiama visuose namuose kaip subtilus orientacinis siūlas.

Baseinai

Termalija Family Wellness

Baseinai „Termalijos šeimos sveikatingumas“ yra naujausias projektų ciklas, kurį „Enota“ pastatė „Terme Olimia“ per pastaruosius penkiolika metų ir užbaigia visišką SPA komplekso pertvarkymą. Žiūrint iš tolo, naujos tetraedrinių tūrių klasterinės struktūros forma, spalva ir mastelis yra aplinkinių kaimo pastatų klasterio tęsinys, vizualiai tęsiantis į komplekso širdį. Naujasis stogas veikia kaip didelis vasaros atspalvis ir nenaudoja jokios brangios išorinės erdvės.

Interjero Dizainas

Eataly

Interjero Dizainas „Eataly Toronto“ yra pritaikytas atsižvelgiant į mūsų augančio miesto niuansus ir yra skirtas sustiprinti ir papildyti socialinius mainus per universalų puikių itališkų maisto produktų katalizatorių. Tik dera, kad tradicinis ir ištvermingas „passeggiata“ yra „Eataly Toronto“ dizaino įkvėpėjas. Šis nesenstantis ritualas rodo, kad italai kiekvieną vakarą eina į pagrindinę gatvę ir aikštę, pasivaikščioti ir bendrauti bei retkarčiais sustoti baruose ir parduotuvėse. Ši patirčių serija reikalauja naujo intymaus gatvių masto „Bloor and Bay“.

Koplyčia

Coast Whale

Koplyčia Bioninė banginio forma tapo šios koplyčios kalba. Banginis įsirėžė į Islandijos pakrantę. Žmogus gali patekti į savo kūną per mažą žandikaulį ir patirti banginio, žvelgiančio į vandenyną, perspektyvą, kur žmonėms lengviau atsisakyti aplinkos blogėjimo. Atraminė konstrukcija patenka į paplūdimį, kad būtų padaryta kuo mažesnė žala gamtinei aplinkai. Natūralios ir aplinkai nekenksmingos medžiagos daro šį projektą turistiniu objektu, kuriame reikia saugoti aplinką.