Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prekės Ženklo Identitetas

SioZEN

Prekės Ženklo Identitetas „Siozen“ pristato naują revoliucinę aukšto lygio higienos sistemą, kuri jūsų kosmoso paviršius, rankas ir orą unikaliai paverčia galinga mikrobų / toksinės taršos gynybos sistema. Šiuolaikiniai statybos metodai yra puikūs, kad užtikrintų geresnį energijos vartojimo efektyvumą ir patogumą, tačiau tai kainuoja. Griežtesni ir be grimzlės esantys pastatai prisideda prie nesuskaičiuojamų teršalų kaupimosi. Net jei pastato vėdinimo sistema yra tinkamai suprojektuota ir prižiūrima, užterštumas patalpose išlieka rimta problema. Reikia naujų požiūrių.

Pakuotė

The Fruits Toilet Paper

Pakuotė Daugelis kompanijų ir parduotuvių visoje Japonijoje dovanoja tualetinio popieriaus ritinį klientams kaip naują dovaną, kad parodytų savo supratimą. Vaisių tualetinis popierius buvo sukurtas siekiant sudominti klientus savo mielu stiliumi, puikiai tinkančiu tokioms progoms. Galima pasirinkti iš 4 kivių, braškių, arbūzų ir apelsinų dizaino. Nuo tada, kai buvo paskelbta apie gaminio dizainą ir išleidimą, jis buvo pristatytas daugiau nei 50 žiniasklaidos priemonių, įskaitant televizijos stotis, žurnalus ir interneto svetaines, 23 miestuose 19 šalių.

Laipiojimo Bokštas

Wisdom Path

Laipiojimo Bokštas Neveikiantį vandens bokštą dirbtuvių vadovybė nusprendė rekonstruoti ir tapti laipiojimo siena. Būdamas aukščiausias taškas aplink jį, gerai matosi dirbtuvės išorėje. Iš jo atsiveria vaizdingas vaizdas į Senežo ežerą, dirbtuvių teritoriją ir pušyną. Baigę studijas, studentai dalyvauja iškilmingame laipiojime į patį bokšto viršų ir yra apžvalgos taškas. Spiralinis judėjimas aplink bokštą yra patirties įgijimo proceso simbolis. O aukščiausias taškas yra gyvenimo patirties simbolis, kuris ilgainiui virsta išminties akmeniu.

„Chess Stick“ Torto Pakavimas

K & Q

„Chess Stick“ Torto Pakavimas Tai kepinių (lipdytų pyragų, finansininkų) pakuočių dizainas. Ilgio ir pločio santykis 8: 1, šių rankovių šonai yra ypač ilgi ir padengti šaškių lentos modeliu. Modelis tęsiasi priekyje, kuriame taip pat yra langas, esantis centre, per kurį galima pamatyti rankovės turinį. Kai visos aštuonios šiame dovanų rinkinyje esančios rankovės yra suderintos, išryškėja gražus šachmatų lentos raštas. K & Q daro jūsų ypatingą progą tokią pat elegantišką kaip karaliaus ir karalienės arbatos metas.

Vaflinio Pyrago Pakuotė

Miyabi Monaka

Vaflinio Pyrago Pakuotė Tai vaflinio pyrago, užpildyto pupelių uogiene, pakuotės dizainas. Pakuotės yra su tatamio motyvais, kad pagyvintų japonišką kambarį. Be pakuočių, jie taip pat sugalvojo rankovių stiliaus paketą. Tai leido (1) parodyti tradicinį židinį, unikalią arbatos kambario ypatybę ir (2) sukurti arbatos kambarius 2-motinių, 3-kiliminių, 4,5-kiliminių, 18-motinių ir įvairių kitų dydžių. Pakuočių nugarėlės yra dekoruotos kitokiais nei tatami motyvais, todėl jas galima parduoti atskirai.

Fotografijos Menas

Forgotten Paris

Fotografijos Menas Pamirštas Paryžius yra nespalvotos senų Prancūzijos sostinės požemių nuotraukos. Šis dizainas yra repertuaras vietų, kurias mažai žmonių žino, nes jos yra nelegalios ir sunkiai prieinamos. Matthieu Bouvier dešimt metų tyrinėjo šias pavojingas vietas norėdamas atrasti šią užmirštą praeitį.