Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Interneto Dizainas Ir „Ux“

Si Me Quiero

Interneto Dizainas Ir „Ux“ „Sí, Me Quiero“ svetainė yra erdvė, padedanti būti savimi. Norint įgyvendinti projektą, reikėjo atlikti interviu ir ištirti socialinį bei kultūrinį moterų santykį; jos projekcija visuomenėje ir su savimi. Buvo padaryta išvada, kad internetas bus akompanimentas ir bus vykdomas padedant mylėti save. Dizaine atsispindi paprastumas neutraliais tonais, naudojant raudonus kontrastus, kad būtų atkreiptas dėmesys į tam tikrus kliento išleistos knygos prekės ženklo veiksmus. Įkvėpimas kilo iš konstruktyvizmo meno.

Vyno Etiketės Dizainas

314 Pi

Vyno Etiketės Dizainas Eksperimentavimas su vyno degustacija yra nesibaigiantis procesas, vedantis į naujus kelius ir skirtingus aromatus. Begalinė pi seka, neracionalus skaičius su begaliniais dešimtainiais ženklais, nežinant paskutiniojo iš jų, buvo šių vynų be sulfitų pavadinimo įkvėpimas. Dizaino tikslas - atkreipti dėmesį į 3,14 vyno serijos ypatybes, užuot juos paslėpus tarp nuotraukų ar grafikos. Laikantis minimalistinio ir paprasto požiūrio, etiketėje nurodomos tikrosios šių natūralių vynų savybės, kurias galima pastebėti vynininkystės užrašų knygelėje.

Knyga

ZhuZi Art

Knyga Nanjingo Zhuzi dailės muziejus išleido knygų leidinių seriją surinktiems tradicinės kinų kaligrafijos ir tapybos darbams. Dėl ilgametės istorijos ir elegantiškos technikos tradiciniai kinų paveikslai ir kaligrafija yra vertinami dėl jų meninio ir praktinio patrauklumo. Kuriant kolekciją buvo naudojamos abstrakčios formos, spalvos ir linijos, siekiant sukurti nuoseklų jausmingumą ir paryškinti tuščią vietą eskize. Pastangos sutampa su tradicinės tapybos ir kaligrafijos stilių menininkais.

Fotografija

The Japanese Forest

Fotografija Japonijos miškas vertinamas iš japonų religinės perspektyvos. Viena iš senovės japonų religijų yra animizmas. Animizmas yra įsitikinimas, kad ne žmogaus būtybės, natiurmortas (mineralai, daiktai ir kt.) Ir nematomi daiktai taip pat turi intenciją. Fotografija panaši į šią. Masaru Eguchi fotografuoja tai, kas sukelia jausmą objekte. Medžiai, žolė ir mineralai jaučia gyvenimo valią. Ir net artefaktai, tokie kaip užtvankos, kurios ilgą laiką liko gamtoje, jaučia norą. Kaip matysite nepaliestą gamtą, ateitis išvys ir dabartinį peizažą.

Kosmetikos Kolekcija

Woman Flower

Kosmetikos Kolekcija Ši kolekcija yra įkvėpta perdėto viduramžių Europos ponių drabužių stiliaus ir paukščio skrydžio formos. Dizaineris išgavo šių dviejų formų formas ir panaudojo jas kaip kūrybinius prototipus ir derino su gaminio dizainu, kad suformuotų unikalią formą ir mados pojūtį, parodydamas turtingą ir dinamišką formą.

Knygų Dizainas

Josef Koudelka Gypsies

Knygų Dizainas Pasaulyje žinomas fotografas Josefas Kudelka surengė savo fotografijų parodas daugelyje pasaulio šalių. Po ilgo laukimo Korėjoje buvo surengta čigonų tematikos Kudelkos paroda ir padaryta jo nuotraukų knyga. Kadangi tai buvo pirmoji paroda Korėjoje, autorius paprašė, kad jis norėtų sukurti knygą, kad jaustųsi Korėja. Hangeul ir Hanok yra Korėjos raidės ir architektūra, vaizduojantys Korėją. Tekstas reiškia protą, o architektūra reiškia formą. Įkvėptas šių dviejų elementų, norėjo sukurti būdą išreikšti Korėjos ypatybes.