Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Butelis

North Sea Spirits

Butelis „North Sea Spirits“ buteliuko dizainas įkvėptas unikalaus „Sylt“ prigimties ir atspindi tos aplinkos grynumą bei aiškumą. Priešingai nei kiti buteliai, Šiaurės jūros spiralės yra visiškai padengtos vienspalve paviršiaus danga. Logotipe yra „Stranddistel“, tik Kampen / Sylt mieste esanti gėlė. Kiekvienas iš 6 skonių apibūdinamas viena konkrečia spalva, o 4 gėrimų mišinys yra identiškas butelio spalvai. Paviršiaus danga suteikia minkštą ir šiltą ranką, o svoris padidina vertės suvokimą.

Vinilo Plokštelės

Tropical Lighthouse

Vinilo Plokštelės Paskutinės 9 yra muzikos tinklaraštis be žanro apribojimų; jo bruožas yra lašo formos dangtis ir ryšys tarp vaizdinio komponento ir muzikos. Paskutiniai 9 rengia muzikos kompiliacijas, kurių kiekvienoje yra pagrindinė muzikos tema, atspindėta vizualinėje koncepcijoje. Tropinis švyturys yra 15-osios serijos kompiliacija. Projektą įkvėpė atogrąžų miško garsai, o pagrindinis įkvėpimas yra menininko ir muzikanto Mtendere Mandowa muzika. Projekto metu buvo sukurtas viršelis, reklaminis vaizdo įrašas ir vinilo diskų pakavimas.

Kepimo Purškiklis

Urban Cuisine

Kepimo Purškiklis Gatvės virtuvė yra skonių, medžiagų, atodūsių ir paslapčių vieta. Taip pat netikėtumų, koncepcijų, spalvų ir prisiminimų. Tai kūrimo svetainė. Kokybiškas turinys nebėra pagrindinė pritraukimo skatinimo prielaida, dabar svarbiausia pridėti emocinę patirtį. Su šia pakuote virėjas tampa „grafiti menininku“, o klientas tampa meno žiūrovu. Nauja originali ir kūrybinga emocinė patirtis: Miesto virtuvė. Receptas neturi sielos, virėjas turi atiduoti receptą sielai.

Kepyklos Vaizdinė Tapatybė

Mangata Patisserie

Kepyklos Vaizdinė Tapatybė „Mångata“ švedų kalba vaizduojama kaip romantiška scena, nakties jūroje susidaro žvilgantis, į kelią panašus mėnulio atspindys. Scena yra patraukli ir pakankamai ypatinga kuriant prekės ženklo įvaizdį. Spalvų paletė, juoda ir auksinė, imituoja tamsios jūros atmosferą, taip pat prekės ženklui suteikė paslaptingą prabangos įspūdį.

Gėrimų Prekės Ženklas Ir Pakavimas

Jus Cold Pressed Juicery

Gėrimų Prekės Ženklas Ir Pakavimas Logotipą ir pakuotę sukūrė vietinė įmonė „M-N Associates“. Pakuotėje išlaikoma tinkama pusiausvyra tarp jaunos ir klubinės, bet taip pat ir dailios. Baltas šilkografijos logotipas atrodo kontrastingai su spalvingu turiniu, o baltas dangtelis jį pabrėžia. Butelio trikampio struktūra yra puiki galimybė sukurti tris atskiras skydelius, vieną logotipui ir du - informacijai, ypač išsamią informaciją apie apvalius kampus.

Alaus Pakuotė

Okhota Strong

Alaus Pakuotė Šio perdarymo idėja yra parodyti aukštą produkto ABV, naudojant vizualiai atpažįstamą tvirtą medžiagą - gofruotą metalą. Gofruoto metalo reljefas tampa pagrindiniu stiklinio butelio motyvu, tuo pačiu jį paliečiant ir lengvai laikant. Grafinis piešinys, primenantis gofruotą metalą, perkeliamas ant aliuminio, jį gali papildyti įstrižainės prekės ženklo logotipas ir modernizuotas medžiotojo įvaizdis, paverčiantis naują dizainą dinamiškesniu. Grafinis sprendimas tiek buteliui, tiek skardinei yra paprastas ir lengvai įgyvendinamas. Ryškios spalvos ir stambūs dizaino elementai patraukia tikslinę auditoriją ir padidina lentynų matomumą.