Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Viešasis Menas

Flow With The Sprit Of Water

Viešasis Menas Dažnai bendruomenės aplinką užteršia tarpasmeniniai ir vidiniai jų gyventojų disonansai, kurie aplinkoje sukelia matomą ir nematomą chaosą. Nesąmoningas šio sutrikimo poveikis yra tas, kad gyventojai pasineria į neramumą. Šis įprastas ir cikliškas sujaudinimas daro įtaką kūnui, protui ir dvasiai. Skulptūros nukreipia, jaunina, valo ir stiprina teigiamą erdvės „chi“, dėmesį sutelkdamos į malonius ir taikius rezultatus. Subtiliai keičiant savo aplinką, visuomenė orientuojasi į pusiausvyrą tarp savo vidinės ir išorinės tikrovės.

Prekės Ženklo Dizainas

Queen

Prekės Ženklo Dizainas Išplėstinis dizainas pagrįstas karalienės ir šachmatų lentos koncepcija. Dviejų spalvų - juodos ir auksinės - dizainas turi perteikti aukštos klasės jausmą ir pakeisti vaizdinį vaizdą. Be metalo ir aukso linijų, naudojamų pačiame gaminyje, scenos elementas yra sukonstruotas taip, kad kompensuotų šachmatų karo įspūdį, o scenos apšvietimo koordinavimą naudojame kurdami karo dūmus ir šviesą.

Skulptūra

Atgbeyond

Skulptūra Ksianas yra Didžiojo šilko kelio pradinėje vietoje. Kūrybiniame meno tyrimo procese jie sujungia šiuolaikinį „Xi'an W“ viešbučio prekės ženklo pobūdį, ypatingą Kiano istoriją ir kultūrą bei nuostabias Tango dinastijos meno istorijas. Pop'as kartu su graffiti menu tapo „W“ viešbučio menine išraiška, kuri turėjo didžiulį poveikį.

Yong Uosto Prekės Ženklo Pakeitimas

Hak Hi Kong

Yong Uosto Prekės Ženklo Pakeitimas Pasiūlyme naudojamos trys sąvokos, skirtos atstatyti Yong-An žvejybos uosto KI sistemą. Pirmasis yra naujas logotipas, sukuriantis konkrečią vaizdinę medžiagą, paimtą iš Hakka bendruomenės kultūrinių ypatybių. Kitas žingsnis yra pramogų patirties pakartotinis tyrimas, tada sukurkite du vaizduojančius talismano simbolius ir leiskite jiems pasirodyti naujose atrakcionuose, nukreipiančiuose turistus į uostą. Ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas - devynių vietų planavimas, apsuptas pramogų ir skanių virtuvių.

Parodos Dizainas

Tape Art

Parodos Dizainas 2019 m. Taipėjus sužadėjo vizualus linijų, spalvų gabalėlių ir fluorescencinis vakarėlis. Tai buvo „Tape That Art“ paroda, kurią organizavo „FunDesign.tv“ ir „Tape That Collective“. Buvo pristatyti įvairūs projektai su neįprastomis idėjomis ir technikomis, pateiktomis 8-iose tapetų meno instaliacijose ir eksponuota per 40 tapetų paveikslų, kartu su vaizdo įrašais apie menininkų kūrybą praeityje. Jie taip pat pridėjo nuostabių garsų ir šviesos, kad renginys taptų svaiginančia meno aplinka, o medžiagoms, kurias jie pritaikė, buvo audinių juostos, kanalų juostos, popierinės juostos, pakavimo pasakos, plastikinės juostos ir folijos.

Instaliacijos Menas

Inorganic Mineral

Instaliacijos Menas Įkvėptas gilių gamtos jausmų ir architekto patirties, Lee Chi daug dėmesio skiria unikalių botanikos meno instaliacijų kūrimui. Apmąstydamas meno pobūdį ir tyrinėdamas kūrybines technikas, Lee gyvenimo įvykius paverčia formalizuotais meno kūriniais. Šios darbų serijos tema yra ištirti medžiagų prigimtį ir tai, kaip medžiagas galima rekonstruoti estetinę sistemą ir naują perspektyvą. Lee taip pat mano, kad augalų ir kitų dirbtinių medžiagų iš naujo apibrėžimas ir rekonstravimas gali padaryti natūralų kraštovaizdį žmonėms emocinį poveikį.