Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Grožio Salonų Prekės Ženklas

Silk Royalty

Grožio Salonų Prekės Ženklas Prekės ženklo kūrimo proceso tikslas yra priskirti prekės ženklą aukščiausios klasės kategorijai, atkreipiant dėmesį į tai, kaip prisitaikyti prie pasaulinių makiažo ir odos priežiūros tendencijų. Elegantiškas savo vidumi ir eksterjeru, siūlantis klientams prabangų poilsį pasitraukti iš savęs priežiūros, paliekant atnaujintą. Sėkmingai perduodama patirtis vartotojams buvo įtraukta į projektavimo procesą. Todėl buvo sukurtas „Alharir“ salonas, išreiškiantis moteriškumą, vaizdinius elementus, gausias spalvas ir tekstūras, atkreipiant dėmesį į smulkias detales, kad būtų daugiau pasitikėjimo ir komforto.

Protingas Virtuvės Malūnas

FinaMill

Protingas Virtuvės Malūnas „FinaMill“ yra galingas virtuvės malūnas su keičiamomis ir pakartotinai užpildomomis prieskonių ankštimis. „FinaMill“ yra paprastas būdas pakelti maistą drąsiai šviežiai maltų prieskonių skoniu. Tiesiog užpildykite daugkartines ankštis džiovintais prieskoniais ar žolelėmis, užfiksuokite ankštį vietoje ir vienu mygtuko paspaudimu sumalkite tikslų jums reikalingų prieskonių kiekį. Vos keliais paspaudimais pakeiskite prieskonių ankštis ir virkite toliau. Tai vienintelis visų jūsų prieskonių trintuvas.

Butas

Nishisando Terrace

Butas Šis daugiabučių namų butas, susidedantis iš 4 mažesnio tūrio trijų aukštų namų ir stovintis vietoje netoli miesto centro. Pastato išorėje esančios kedro gardelės apsaugo privatumą ir vengia pastato kūno degradacijos dėl tiesioginės saulės šviesos. Net naudojant paprastą kvadrato planą, spiralinė 3D konstrukcija, padaryta sujungiant skirtingo lygio privatų sodą, kiekviena patalpa ir laiptinė leidžia maksimaliai išmaitinti šio pastato tūrį. Pasikeitus kedro lentų fasadui ir kontroliuojamoms proporcijoms, šis pastatas ir toliau gali būti ekologiškas ir susimaišyti su trumpam miesto pokyčiais.

Šeimos Prekybos Centras

Funlife Plaza

Šeimos Prekybos Centras „Funlife Plaza“ yra šeimos laisvalaikio ir švietimo centras. Siekiama sukurti lenktyninių automobilių koridorių, kad vaikai galėtų važiuoti automobiliais, kai tėvai apsiperka, namelis medyje, kuriame vaikai saugosi ir žaidžia viduje, „lego“ lubos su paslėptu prekybos centro pavadinimu, įkvepiančios vaikų fantazijos. Paprastas baltas fonas su raudona, geltona ir mėlyna spalvomis leiskite vaikams jį piešti ir spalvoti ant sienų, grindų ir tualeto!

Interjero Dizainas

Suzhou MZS Design College

Interjero Dizainas Šis projektas yra Sudžou, kuris yra gerai žinomas pagal tradicinį kinų sodo dizainą. Dizainerė stengėsi sutelkti tiek savo modernistinius jausmus, tiek Sudžou liaudies kalbą. Dizainas pasižymi tradicinės Sudžou architektūros užuominomis, naudojant baltas gipso sienas, mėnulio duris ir įmantrią sodo architektūrą, siekiant iš naujo įsivaizduoti Sudžou liaudies kalbą šiuolaikiniame kontekste. Su studentų dalyvavimu buvo iš naujo sukurtas perdirbtas šakas, bambuko ir šiaudų virves, o tai suteikė ypatingą reikšmę šiai švietimo erdvei.

Pranešimų Kėdė

Kepler 186f

Pranešimų Kėdė Struktūrinis „Kepler-186f“ kėdės pagrindas yra iš plieninės vielos lituota grotelė, prie kurios žalvario rankovių pagalba tvirtinami iš ąžuolo iškirpti elementai. Įvairūs armatūros naudojimo variantai derinami su medžio drožyba ir juvelyro elementais. Šis meno objektas yra eksperimentas, kuriame derinami skirtingi estetiniai principai. Tai būtų galima apibūdinti kaip „barbarišką ar naują baroką“, kuriame derinamos grubios ir išskirtinės formos. Dėl improvizacijos „Kepler“ tapo daugiasluoksniu, apgaubtu potekstėmis ir naujomis detalėmis.