Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Daugiafunkcis Kompleksas

Crab Houses

Daugiafunkcis Kompleksas Didžiulėje Silezijos žemumos lygumoje vienas stebuklingas kalnas, apimtas paslapčių rūko, iškilęs virš vaizdingo Sobotkos miesto. Ten, gamtos peizažų apsuptyje ir legendinėje vietoje, planuojama įrengti Krabų namų kompleksą – tyrimų centrą. Kaip miesto atgaivinimo projekto dalis, ji turėtų atskleisti kūrybiškumą ir novatoriškumą. Vieta suburia mokslininkus, menininkus ir vietos bendruomenę. Paviljonų forma įkvėpta krabų, patenkančių į raibuliuojančią žolių jūrą. Naktį jos bus apšviestos, panašios į virš miestelio sklandančias ugniageses.

Stalas

la SINFONIA de los ARBOLES

Stalas Stalas la SINFONIA de los ARBOLES – tai poezijos ieškojimas dizaine... Miškas, žiūrint iš žemės, yra tarsi kolonos, nublankstančios į dangų. Mes negalime jų matyti iš viršaus; miškas iš paukščio skrydžio primena lygų kilimą. Vertikalus tampa horizontalumu ir vis dar išlieka vieningas savo dvilypume. Taip pat stalas la SINFONIA de los ARBOLES primena medžių šakas, kurios sudaro stabilų pagrindą subtiliam stalviršiui, kuris iššūkį traukia gravitacijos jėgai. Tik šen bei ten pro medžių šakas mirga saulės spinduliai.

Vaistinė

Izhiman Premier

Vaistinė Naujasis Izhiman Premier parduotuvės dizainas buvo sukurtas siekiant sukurti madingą ir šiuolaikišką patirtį. Kiekvienam eksponuojamų daiktų kampui dizaineris naudojo skirtingą medžiagų ir detalių derinį. Kiekviena demonstravimo sritis buvo nagrinėjama atskirai, tiriant medžiagų savybes ir rodomas prekes. Sukurti medžiagų maišymą tarp Kalkutos marmuro, riešutmedžio, ąžuolo ir stiklo ar akrilo. Dėl to patirtis buvo pagrįsta kiekviena funkcija ir klientų pageidavimais, naudojant modernų ir elegantišką dizainą, suderinamą su pateikiamomis prekėmis.

Meno Vertinimas

The Kala Foundation

Meno Vertinimas Pasaulinė Indijos paveikslų rinka jau seniai egzistuoja, tačiau susidomėjimas Indijos menu JAV atsiliko. Siekiant informuoti apie skirtingus Indijos liaudies tapybos stilius, Kala fondas yra įsteigtas kaip nauja platforma, skirta paveikslams demonstruoti ir padaryti juos labiau prieinamus tarptautinei rinkai. Fondą sudaro svetainė, mobilioji programėlė, paroda su redakcinėmis knygomis ir produktai, padedantys įveikti atotrūkį ir sujungti šiuos paveikslus su didesne auditorija.

Apšvietimas

Mondrian

Apšvietimas Pakabos lempa Mondrian pasiekia emocijas per spalvas, apimtis ir formas. Pavadinimas veda į jo įkvėpimą – dailininką Mondrianą. Tai stačiakampio formos pakabinama lempa horizontalioje ašyje, sudaryta iš kelių spalvoto akrilo sluoksnių. Šviestuvas turi keturis skirtingus vaizdus, išnaudojant šioje kompozicijoje naudojamų šešių spalvų sąveiką ir harmoniją, kur formą pertraukia balta linija ir geltonas sluoksnis. Mondrian skleidžia šviesą tiek aukštyn, tiek žemyn, sukurdamas išsklaidytą, neinvazinį apšvietimą, reguliuojamą pritemdomu belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

Hantelio Rankena

Dbgripper

Hantelio Rankena Tai saugus ir gerai prilaikantis fitneso įrankis, skirtas bet kokio amžiaus. Minkšta danga ant paviršiaus, suteikianti šilko pojūtį. Pagaminta iš 100 % perdirbamo silikono ir specialios medžiagos formulės, kuri sukuria 6 skirtingus kietumo lygius, įvairaus dydžio ir svorio, suteikia pasirenkamą sukibimo jėgos treniruotę. Rankinis griebtuvas taip pat gali tilpti į suapvalintą įpjovą abiejose hantelio strypo pusėse, padidindamas svorį treniruojant rankos raumenis iki 60 skirtingų jėgos derinių. Akį traukiančios spalvos nuo šviesios iki tamsios, rodo stiprumą ir svorį nuo šviesios iki sunkios.