Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pakuotė

Winetime Seafood

Pakuotė „Winetime Seafood“ serijos pakuotės dizainas turėtų parodyti produkto šviežumą ir patikimumą, turėtų skirtis nuo konkurentų palankiai, būti harmoningas ir suprantamas. Naudojamos spalvos (mėlyna, balta ir oranžinė) sukuria kontrastą, pabrėžia svarbius elementus ir atspindi prekės ženklo pozicijas. Parengta viena unikali koncepcija išskiria serijas iš kitų gamintojų. Vaizdinės informacijos strategija leido nustatyti serijos gaminių įvairovę, o iliustracijų naudojimas vietoj nuotraukų padarė pakuotę įdomesnę.

Lempa

Mobius

Lempa „Mobius“ žiedas suteikia įkvėpimo kuriant „Mobius“ lempas. Vienoje lempos juostoje gali būti du šešėliniai paviršiai (ty dvipusis paviršius), aversas ir atbulinė dalis, kurie patenkins universalų apšvietimo poreikį. Jos ypatinga ir paprasta forma yra paslaptingas matematinis grožis. Todėl labiau ritmingas grožis bus įneštas į namų gyvenimą.

Karolių Ir Auskarų Rinkinys

Ocean Waves

Karolių Ir Auskarų Rinkinys Okeaninių bangų karoliai yra gražus šiuolaikinių papuošalų gabalas. Pagrindinis dizaino įkvėpimas yra vandenynas. Tai yra prabanga, gyvybingumas ir grynumas. Dizaineris panaudojo gerą mėlynos ir baltos spalvos balansą, kad galėtų pamatyti vandenyno purslų bangą. Tai rankų darbo iš 18K baltojo aukso ir aptraukta deimantais ir mėlynu safyru. Karoliai yra gana dideli, tačiau subtilūs. Ji sukurta taip, kad atitiktų visų rūšių aprangą, tačiau labiau tinkama suporuoti su iškirpte, kad ji nepersidengtų.

Paroda

City Details

Paroda Projekto „City Details“ elementų dizaino sprendimų demonstracija vyko 2019 m. Spalio 3–10 d. Maskvoje. 15 000 kvadratinių metrų plote buvo pristatytos pažangios „hardscape“ elementų, sporto ir žaidimų aikštelių, apšvietimo sprendimų ir funkcinių miesto meno objektų idėjos. Parodos teritorijai sutvarkyti buvo panaudotas novatoriškas sprendimas, kuriame vietoje lygios parodos stendų eilės buvo pastatytas miniatiūrinis miesto modelis su visais specifiniais komponentais, tokiais kaip: miesto aikštė, gatvės, viešasis sodas.

Prieširdis

Sberbank Headquarters

Prieširdis Šveicarijos architektūros biuras „Evolution Design“, bendradarbiaudamas su Rusijos architektūros studijos „T + T“ architektais, suprojektavo erdvų daugiafunkcį prieškambarį naujoje „Sberbank“ korporacijos būstinėje Maskvoje. Dienos šviesoje užlietas prieškambaris turi įvairias bendradarbystės erdves ir kavos barą, o pakabinamas deimanto formos posėdžių kambarys yra vidinio kiemo židinio vieta. Veidrodiniai atspindžiai, įstiklintas vidinis fasadas ir augalų panaudojimas suteikia erdvės ir tęstinumo pojūtį.

Biuro Dizainas

Puls

Biuro Dizainas Vokietijos inžinerijos įmonė „Puls“ persikėlė į naujas patalpas ir pasinaudojo šia proga vizualizuodama ir skatindama naują bendradarbiavimo kultūrą įmonėje. Naujas biuro dizainas skatina kultūrinius pokyčius, komandoms pranešus apie reikšmingą vidinės komunikacijos plėtrą, ypač tarp tyrimų ir plėtros ir kitų departamentų. Bendrovėje taip pat padaugėjo spontaniškų neoficialių susitikimų, kurie, kaip žinoma, yra vienas pagrindinių mokslinių tyrimų ir plėtros inovacijų sėkmės rodiklių.