Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Maišytuvai

Electra

Maišytuvai „Electra“, laikoma skaitmeninio naudojimo atstove armatūros sektoriuje, derina technologijas su dizainu, kad pabrėžtų skaitmeninio amžiaus dizainą. Maišytuvai, kurie neturi atskiros rankenos, visus traukia dėl savo elegancijos ir sumanios išvaizdos, kad būtų unikalūs drėgnose vietose. „Electra“ jutiklinio ekrano mygtukai vartotojams siūlo daugiau ergonomiškų sprendimų. Maišytuvų „Eco Mind“ dėka vartotojas taupo kuo efektyviau. Ši savybė ypač sukuria pridėtinę vertę ateities kartoms

Biuro Patalpos

C&C Design Creative Headquarters

Biuro Patalpos „C&C Design“ kūrybinė būstinė yra poindustriniame ceche. Jos pastatas pertvarkytas iš raudonų plytų fabriko, praėjusio amžiaus septintajame dešimtmetyje. Siekdama apsaugoti esamą situaciją ir istorinę pastato atmintį, projektavimo komanda stengėsi, kad vidaus apdaila nesugadintų originalaus pastato. Interjero dizaine naudojama daug eglės ir bambuko. Protingai sumanytos erdvių atidarymas ir uždarymas bei perdavimas. Įvairių regionų apšvietimo projektai atspindi skirtingą vaizdinę atmosferą.

Gatvės Suolas

Ola

Gatvės Suolas Šis suoliukas, suprojektuotas laikantis ekologinio projektavimo strategijų, pakelia gatvės baldus į naują lygį. Lygiai taip pat namuose, miesto ar natūralioje aplinkoje, skysčių linijos sukuria įvairias sėdėjimo galimybes viename suole. Naudojamos medžiagos yra perdirbtas aliuminis pagrindui ir plienas sėdynei, pasirinktas dėl perdirbamų ir patvarių savybių; jo spalva yra ryški ir atspari milteliais dažyta danga, ideali naudoti lauke bet kokioms oro sąlygoms. Sukurta Meksikos mieste Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman ir Karime Tosca.

Maišytuvas

Amphora

Maišytuvas „Amphora“ serija yra skirta sujungti praeitį ir ateitį bei suteikia galimybę pajusti pagrindines ir funkcines senovės formas. Tomis dienomis nebuvo taip lengva padaryti pasiekiamą mūsų gyvybės šaltinį. Neįprasta maišytuvo forma yra kilusi iš šimtmečių anksčiau, tačiau jo vandens taupymo kasetė ateina rytoj. Iš senovės gatvių fontanų suprojektuotas retro maišytuvas suteikia estetinį įspūdį jūsų vonios kambariams.

Praustuvas

Serel Wave

Praustuvas SEREL Wave praustuvas užima savo vietą šiuolaikiškuose vonios kambariuose, pasižyminčiuose išskirtinėmis linijomis, funkcionaliais sprendimais ir įspūdinga kokybe. Praustuvas SEREL Wave; nors tai keičia dabartinį dvigubo praustuvo suvokimą su unikalia dubenėlio forma, tai taip pat apima suaugusiojo ir vaiko naudojimą kartu su estetiniu pavidalu. Tai ne tik naudojamas kaip vaikų baseinas, bet ir šlavimo bei batų valymo funkcija, naudojama islamo kultūroje. Bendras požiūris į praustuvo dizainą yra modernizmas ir funkcionalizmas. Šis požiūris daro didelę įtaką dizainui.

Vonios Kambarys

LOTUS

Vonios Kambarys Atspindys lotoso gėlių vonios kambariuose ... „Lotus“ vonios kambarys buvo įgyvendintas įkvėpiant lotoso gėlių lapų formos. Konfucijaus filosofiją dėstantis Zhou Dunyi teigė: „Man patinka lotoso gėlė, nes ji auga purve ir niekada nešvari“. jo diskursas. Lotoso lapai yra purvo repelentai, kaip teigiama čia. Gaminant seriją buvo imituojama lotoso gėlės lapų struktūra