Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Miesto Suolas

Eternity

Miesto Suolas Dviejų sėdynių suoliukas, pagamintas iš skysto akmens. Du tvirti agregatai suteikia patogų ir apimantį sėdėjimo pobūdį, tuo pačiu rūpindamiesi sistemos stabilumu. Soliuko galai yra išdėstyti taip, kad neutralizuotų menkiausią judesį. Tai suolelis, kuriame atsižvelgiama į esamą miesto aplinkos infrastruktūrą. Įdiegtas paprastas įrengimas vietoje. Tvirtinimo taškų nebereikia, tiesiog mesti ir pamiršti. Saugokitės, aštuntoji arti. o taip.

Parodos Dizainas

Multimedia exhibition Lsx20

Parodos Dizainas Multimedijos paroda buvo skirta nacionalinės valiutos lato pakartotinio įvedimo 20-mečiui paminėti. Parodos tikslas buvo supažindinti su trejybės, kuria buvo paremtas meninis projektas, rėmais, būtent banknotais ir monetomis, autoriais - 40 iškilių įvairių kūrybinių žanrų Latvijos menininkų - ir jų darbais. Parodos koncepcija kilo iš grafito ar švino, kuris yra centrinė pieštuko ašis, bendras menininkų įrankis. Grafito struktūra buvo pagrindinis parodos dizaino elementas.

Kalendorius

calendar 2013 “Module”

Kalendorius Modulis yra naudingas trijų mėnesių kalendorius su atskirais elementais, kurie gali būti sujungti kaip trys kubo formos krovimo moduliai, kad galėtumėte laisvai surinkti juos jums patogiu metu. Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai sukurti remiantis „Gyvenimas su dizainu“ koncepcija.

„Watchfaces“ Programos

genuse

„Watchfaces“ Programos „Tritime“, „Fortime“, „Timegrid“, „Timinus“, „Timechart“, „Timenine“ yra laikrodžių programų serijos, specialiai išrastos „I'm Watch“ įrenginiui. Programos yra originalios, paprastos ir estetiško dizaino - nuo būsimų etninių iki sci-fi stiliaus iki skaitmeninio verslo. Visų laikrodžių paviršių grafika yra 9 spalvų - tinkama „I Watch“ spalvų kolekcijai. Dabar yra puiki akimirka naujam mūsų laikų parodymo, skaitymo ir supratimo būdui. www.genuse.eu

Stalčių, Kėdžių Ir Stalų Kombo

Ludovico Office

Stalčių, Kėdžių Ir Stalų Kombo Kaip ir „Ludovico“ pagrindinių baldų atveju, šios biuro versijos, kuriai būdingas apvainikavimas, principas yra tas pats - slėpti pilną kėdę stalčiuje, kai kėdė nepastebima, o laikoma pagrindinio baldo dalimi. Dauguma manys, kad kėdės yra dar keli stalčiai. Tik atsitraukę pamatome kėdę, išeinančią iš tokios perpildytos erdvės, užpildytos stalčiais. Didžiulis įkvėpimas buvo apsilankymas Pittamiglio kastoje ir visos jos simbolinės, paslėptos žinutės, taip pat paslėptos ir netikėtos durys ar pilnos patalpos.