Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Žiedas

The Empress

Žiedas Fantastiškas grožio akmuo - piropas - pati jo esmė suteikia didingumo ir iškilmingumo. Tai yra grožio ir unikalumo akmuo atpažino vaizdą, kuris yra skirtas ateityje apdaila. Reikėjo sukurti unikalų akmens rėmą, kuris jį neštų į orą. Akmuo buvo ištrauktas už jo laikančio metalo. Ši formulė - jausminga aistra ir patraukli jėga. Buvo svarbu išlaikyti klasikinę koncepciją, palaikant šiuolaikinį papuošalų suvokimą.

Firmos Identitetas

Jae Murphy

Firmos Identitetas Neigiama erdvė naudojama todėl, kad ji žiūrovams kelia smalsumą ir, pajutę tą Aha akimirką, jie akimirksniu tai mėgsta ir įsimena. Logotipo ženkle yra inicialai J, M, fotoaparatas ir stovas, įterpti į neigiamą vietą. Kadangi Jae Murphy dažnai fotografuoja vaikus, dideli laiptai, suformuoti pagal pavadinimą, ir žemai padėta kamera rodo, kad vaikai laukiami. Kuriant korporatyvinį identitetą, toliau plėtojama neigiama logotipo erdvės idėja. Tai prideda naują aspektą kiekvienam daiktui ir leidžia šūkį „Nedažnas įprastos nuomonės vaizdas“ paversti teisingu.

Sagė

The Sunshine

Sagė Šių papuošalų bruožas yra tas, kad čia buvo naudojama didžiulė akmens formos forma, kuri yra nustatyta nematomame (oro) rėme. Juvelyrinių dirbinių dizaino rodinyje atidaromi tik akmenys, slepiantys surinkimo technologiją. Pats akmuo yra laikomas dviem, nematomiems armatūros elementams ir plonai, deimantais apipjaustytai plokštelei. Ši plokštė yra visų atraminių konstrukcijų sagių pagrindas. Jis sulaiko ir antrą akmenį. Visa kompozicija tapo įmanoma po sudėtingo pagrindinio šlifavimo akmens.

Dvivietis

Mowraj

Dvivietis „Mowraj“ yra dvivietis, skirtas įkūnyti Egipto ir gotikos etninius stilius. Jos forma buvo gauta iš „Nowrag“, egiptietiškos kūlimo rogių versijos, pakeistos taip, kad būtų įkūnyta gotikinė nuojauta nepakenkiant jos etninei antidiluvinei esmei. Dizainas yra juodai lakuotas, ant etninių egiptiečių rankomis padarytų graviūrų ant abiejų rankų ir kojų, taip pat su turtinga aksomo apmušalais, prie kurių pritvirtinti varžtai ir traukimo žiedai, suteikiantys viduramžių įspūdį kaip gotikinę išvaizdą.

Gyvenamasis Namas

Tempo House

Gyvenamasis Namas Šis projektas yra visiškai atnaujintas kolonijinio stiliaus namas viename žaviausių Rio de Žaneiro mikrorajonų. Įsikūręs neeilinėje svetainėje, kurioje pilna egzotinių medžių ir augalų (originalus garsaus kraštovaizdžio architekto Burle Marxo kraštovaizdžio planas), pagrindinis tikslas buvo integruoti išorinį sodą į vidaus erdves atidarant didelius langus ir duris. Papuošalai turi svarbius Italijos ir Brazilijos prekių ženklus, o jo idėja yra tai, kad jis būtų kaip drobė, kad klientas (meno kolekcionierius) galėtų parodyti savo mėgstamus kūrinius.

Daugiafunkcis Konstrukcijos Komplektas

JIX

Daugiafunkcis Konstrukcijos Komplektas JIX yra Niujorke įsikūręs vizualiųjų menų kūrėjas ir gaminių dizaineris Patrick Martinez. Jį sudaro maži moduliniai elementai, specialiai suprojektuoti taip, kad būtų galima sujungti standartinius gėrimo šiaudelius, kad būtų sukurta daugybė konstrukcijų. JIX jungtys yra plokščių grotelių, kurios lengvai atsiskiria, susikerta ir užsiblokuoja. Naudodamiesi JIX, naudodamiesi JIX jungtimis ir gėrimo šiaudeliais, jūs galite pastatyti viską - nuo ambicingų kambario dydžio konstrukcijų iki sudėtingų stalo skulptūrų.