Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Vonios Kambario Kolekcija

CATINO

Vonios Kambario Kolekcija CATINO gimsta iš noro suteikti formai mintį. Šis rinkinys kasdienio gyvenimo poeziją žadina per paprastus elementus, kurie šiuolaikiškai interpretuoja esamus mūsų vaizduotės archetipus. Tai siūlo grįžti į šilumos ir tvirtumo aplinką naudojant natūralius miškus, apdirbtus iš tvirtų ir surinktų taip, kad liktų amžini.

Firmos Identitetas

Predictive Solutions

Firmos Identitetas „Predictive Solutions“ yra programinės įrangos produktų, skirtų prognozinei analizei, tiekėjas. Įmonės produktai naudojami prognozėms atlikti analizuojant esamus duomenis. Bendrovės ženklas - apskritimo sektoriai - primena lentelių lentelių grafiką ir labai stilizuotą bei supaprastintą akies atvaizdą profilyje. Prekės ženklo platforma „skleidžia šviesą“ yra visos prekės ženklo grafikos variklis. Kintančios, abstrakčios formos ir teminės supaprastintos iliustracijos yra naudojamos kaip papildomos grafikos įvairiose programose.

Firmos Identitetas

Glazov

Firmos Identitetas „Glazovas“ yra baldų fabrikas to paties pavadinimo mieste. Gamykla gamina nebrangius baldus. Kadangi tokių baldų dizainas yra gana bendro pobūdžio, buvo nuspręsta komunikacijos koncepciją pagrįsti originaliomis „medinėmis“ 3D raidėmis, žodžiai, sudaryti iš tokių raidžių, simbolizuoja baldų komplektus. Laiškai sudaro žodžius „baldai“, „miegamasis“ ir pan. Ar kolekcijos pavadinimus, jie išdėstomi taip, kad primena baldų elementus. Apibūdintos 3D raidės yra panašios į baldų schemas ir gali būti naudojamos ant kanceliarinių gaminių ar ant fotografinio fono prekės ženklui atpažinti.

Praustuvas

Angle

Praustuvas Pasaulyje yra daugybė puikaus dizaino praustuvų. Bet mes siūlome pažvelgti į šį dalyką iš naujo. Norime suteikti galimybę mėgautis kriauklės naudojimo procesu ir paslėpti taip reikalingą, bet ne estetinę detalę kaip kanalizacijos anga. „Kampas“ yra lakoniškas dizainas, kuriame apgalvotos visos patogaus naudojimo ir valymo sistemos detalės. Jo naudojimo metu jūs nepastebite kanalizacijos angos, viskas atrodo taip, lyg vanduo tiesiog dingtų. Šis optinio iliuzijos efektas pasiekiamas specialia kriauklės paviršiaus vieta.

Šriftas

Red Script Pro typeface

Šriftas „Red Script Pro“ yra unikalus šriftas, įkvėptas naujų technologijų ir įtaisų, skirtų alternatyvioms komunikacijos formoms, harmoningai sujungiantis mus su savo nemokamomis raidžių formomis. Įkvėptas „iPad“ ir suprojektuotas teptukuose, jis išreiškiamas unikaliu rašymo stiliumi. Jame yra anglų, graikų, taip pat kirilicos abėcėlė ir palaikoma daugiau nei 70 kalbų.

Nešiojamasis Garsiakalbis

Ballo

Nešiojamasis Garsiakalbis Šveicarijos dizaino studija BERNHARD | BURKARD suprojektavo unikalų garsiakalbį OYO. Kolonėlės forma yra tobula sfera, kurioje nėra tikro stovo. BALLO garsiakalbis guli, susukamas ar pakabinamas 360 laipsnių muzikos patyrimui. Dizainas atitinka minimalistinio dizaino principus. Spalvingas diržas sujungia du pusrutulius. Tai apsaugo garsiakalbį ir padidina boso tonus gulint ant paviršiaus. Garsiakalbis pateiktas su įmontuota įkraunama ličio baterija ir yra suderinamas su dauguma garso įrenginių. 3,5 mm lizdas yra įprastas ausinių kištukas. BALLO garsiakalbis yra dešimt skirtingų spalvų.