Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Analoginis Laikrodis

Kaari

Analoginis Laikrodis Ši konstrukcija pagrįsta standartiniu 24 valandų analoginiu mechanizmu (pusės greičio pusvalandžio ranka). Šis dizainas pateiktas dviem lanko formos štampukais. Per juos galima pamatyti besisukančių valandų ir minučių rankas. Valandinė rodyklė (diskas) padalinta į du skirtingų spalvų segmentus, kurie sukasi rodo AM arba PM laiką, atsižvelgiant į spalvą, kuri pradeda būti matoma. Minutinė ranka yra matoma per didesnio spindulio lanką ir nustato, kuri minutės atkarpa atitinka 0–30 minučių skaitiklius (esančius vidiniame lanko spindulyje) ir 30–60 minučių tarpą (esantį išoriniame spindulyje).

Moderni Suknelė Marškinėliai

Le Maestro

Moderni Suknelė Marškinėliai „Le Maestro“ suknelės batus revoliucionuoja įtraukdamas tiesioginio metalo lazeriu sukepintą (DMLS) titano „matricinį kulną“. „Matricinis kulnas“ sumažina kulno dalies matomumą ir parodo suknelės batų struktūrinį vientisumą. Norėdami papildyti elegantišką siužetą, viršutinė oda yra išskirtinio asimetrinio dizaino. Kulno dalies integracija į viršutinę dalį dabar yra sudaryta iš glotnaus ir rafinuoto silueto.

Šiuolaikinis Qipao

The Remains

Šiuolaikinis Qipao Įkvėpimas yra kilęs iš Kinijos relikvijų. „Keramika“ yra populiariausia reprezentacija, kuri yra populiariausia nepriklausomai nuo karaliaus ir žmonių. Mano tyrime net ir šiandien nepakitę esminiai Kinijos estetiniai mados ir fengšui (interjero ir aplinkos dizainas) standartai. Jiems patinka peržiūra, sluoksniavimasis ir norai. Norėčiau suprojektuoti „Qipao“, kad keramikos implikacija ir bruožas iš senosios dinastijos taptų šiuolaikiška. Ir provokuoja žmones, kurie pamiršta savo kultūrą ir tautybę, kai mes esame „i“ kartoje.

Sagė

Chiromancy

Sagė Kiekvienas žmogus yra unikalus ir originalus. Tai akivaizdu net modeliuose ant mūsų pirštų. Nubrėžtos linijos ir mūsų rankų ženklai taip pat yra gana originalūs. Be to, kiekvienas asmuo turi daugybę akmenų, kurie yra jiems artimos kokybės ar sujungti su asmeniniais įvykiais. Visos šios savybės mąstančiam stebėtojui suteikia tiek daug pamokančių ir patrauklių, kad leidžia kurti individualizuotus papuošalus, paremtus šiomis linijomis ir atskirų daiktų ženklais. Tokie papuošalai ir papuošalai - sudaro jūsų asmeninio meno kodą

Juvelyriniai Dirbiniai

Angels OR Demons

Juvelyriniai Dirbiniai Mes esame nuolatinio gėrio ir blogio, tamsos ir šviesos, dienos ir nakties, chaoso ir tvarkos, karo ir taikos, didvyrio ir piktadario kovų liudininkai. Nepriklausomai nuo mūsų religijos ar tautybės, mums buvo papasakota mūsų nuolatinių kompanionų istorija: angelas, sėdintis ant dešiniojo peties, ir demonas kairėje, angelas įtikina mus daryti gera ir užrašo mūsų gerus darbus. Jis velnias įtikina mus daryti blogus ir registruoja mūsų blogus darbus. Angelas yra mūsų „superego“ metafora, o velnias reiškia „id“ ir nuolatinę sąžinės ir sąmonės kovą.

Juvelyriniai Dirbiniai

Poseidon

Juvelyriniai Dirbiniai Papuošalai, kuriuos kuriu, išreiškia mano jausmus. Tai atspindi mane kaip menininką, dizainerį ir taip pat kaip asmenį. „Poseidon“ kūrimo priežastis buvo nustatyta pačiomis tamsiausiomis mano gyvenimo valandomis, kai jaučiausi išsigandusi, pažeidžiama ir reikalinga apsauga. Pirmiausia aš sukūriau šią kolekciją, kad ji būtų naudojama savigynai. Nors ši idėja šiame projekte išblėso, ji vis dar egzistuoja. „Poseidon“ (graikų mitologijoje žemės drebėjimų jūros dievas ir „Žemės purtytojas“) yra mano pirmoji oficiali kolekcija, skirta stiprioms moterims, skirta suteikti dėvėtojui galios ir pasitikėjimo savimi jausmą.