Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Suknelė

Nyx's Arc

Suknelė Kai šviesa gerai prasiskverbs pro langus, susidarys estetinio apšvietimo ir apšvietimo lygis, kad žmonės į kambarį pritrauktų paslaptingą ir ramią mintį, kaip „Nyx“ su paslaptingu ir tyliu, naudodami laminuotus audinius ir susukite, kad pakreiptumėte tokią grožio interpretaciją.

Karoliai

Extravaganza

Karoliai Elegantiškas kolbas, įkvėptas ruffų, senovinių kaklo dekoracijų, kurias galite pamatyti ant daugelio gražių XVI ir XVII amžiaus paveikslų. Pasižymi šiuolaikišku ir šiuolaikišku dizainu, supaprastinantį tipinį ruffų stilių, bandantį jį padaryti modernų ir šiuolaikišką. Sudėtingas efektas, suteikiantis eleganciją dėvėtojui, naudojant juodas arba baltas spalvas leidžia daugybę derinių su moderniu ir grynu dizainu. Vieno lanko karoliai, lankstūs ir lengvi. Nebrangi medžiaga, tačiau aukštosios mados įspūdingas dizainas, kuris daro šį šaltesnį ne tik papuošalu, bet ir nauju kūno ornamentu.

Papuošalai-Auskarai

Eclipse Hoop Earrings

Papuošalai-Auskarai Yra vienas reiškinys, kuris nuolat sustabdo mūsų elgesį ir sustabdo mus negyvus savo vėžėse. Astrologinis saulės užtemimo reiškinys suintrigavo žmones nuo seniausių žmonijos amžių. Dėl staigaus dangaus užtemimo ir saulės išblukimo vaizduotė iškėlė ilgą baimės, įtarumo ir nuostabos šešėlį. Stulbinantis Saulės užtemimų pobūdis palieka ilgalaikį įspūdį mums visiems. 18K baltojo aukso deimantų užtemimo lanko auskarai buvo įkvėpti 2012 m. Saulės užtemimo. Dizainas bando užfiksuoti paslaptingą saulės ir mėnulio gamtą ir grožį.

Prabangūs Batai

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Prabangūs Batai Gianluca Tamburini „sandalų / formos brangenybių“ linija, vadinama „Conspiracy“, buvo įkurta 2010 m. Kulnai ir padai yra pagaminti iš tokių medžiagų kaip lengvas aliuminis ir titanas, kurie liejami skulptūrine forma. Tada batų siluetas išryškinamas pusbrangiais akmenimis ir kitais dosniais papuošimais. Aukštosios technologijos ir pažangiausios medžiagos sudaro šiuolaikinę skulptūrą, turinčią sandalo formą, tačiau kurioje vis dar matomas kvalifikuotų italų amatininkų prisilietimas ir patirtis.

Sagė

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Sagė Objekto charakteris ir išorinė forma leidžia pakeisti naują ornamento dizainą. Gyvoje gamtoje vienas laikotarpis pasikeičia į kitą. Po pavasario eina žiema, o rytas ateina po nakties. Taip pat keičiasi spalvos, taip pat atmosfera. Šis vaizdų pakeitimo, kaitaliojimo principas iškeliamas į „Asia Metamorphosis“, kolekcijos, kurioje yra dvi skirtingos būsenos, du nesuvaržyti vaizdai, atspindintys vieną objektą, puošmenas. Kilnojamieji konstrukcijos elementai leidžia pakeisti ornamento pobūdį ir išvaizdą.

Analoginis Laikrodis

Kaari

Analoginis Laikrodis Ši konstrukcija pagrįsta standartiniu 24 valandų analoginiu mechanizmu (pusės greičio pusvalandžio ranka). Šis dizainas pateiktas dviem lanko formos štampukais. Per juos galima pamatyti besisukančių valandų ir minučių rankas. Valandinė rodyklė (diskas) padalinta į du skirtingų spalvų segmentus, kurie sukasi rodo AM arba PM laiką, atsižvelgiant į spalvą, kuri pradeda būti matoma. Minutinė ranka yra matoma per didesnio spindulio lanką ir nustato, kuri minutės atkarpa atitinka 0–30 minučių skaitiklius (esančius vidiniame lanko spindulyje) ir 30–60 minučių tarpą (esantį išoriniame spindulyje).