Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Degtinė

Kasatka

Degtinė „KASATKA“ buvo sukurta kaip aukščiausios kokybės degtinė. Dizainas yra minimalistinis tiek butelio formos, tiek spalvų atžvilgiu. Paprastas cilindrinis buteliukas ir ribotas spalvų asortimentas (balta, pilkos spalvos, juodos spalvos) pabrėžia gaminio kristalinį grynumą, minimalistinio grafinio požiūrio eleganciją ir stilių.

Čiuožimas Minkštu Ir Kietu Sniegu

Snowskate

Čiuožimas Minkštu Ir Kietu Sniegu Originalus „Snow Skate“ yra pateiktas visiškai naujo ir funkcionalaus dizaino - iš kietos medžio raudonmedžio ir su nerūdijančio plieno bėgikliais. Vienas pranašumas yra tas, kad galima naudoti tradicinius odinius batus su kulnu, todėl specialių batų nėra. Riedlentės treniruotės pagrindas yra lengva kaklaraiščio technika, nes dizainas ir konstrukcija yra optimizuoti derinant juos su slidės pločiu ir aukščiu. Kitas lemiamas veiksnys yra bėgikų plotis, optimizuojantis slidės ant kieto ar kieto sniego. Bėgiai yra iš nerūdijančio plieno ir pritvirtinti įsukamais varžtais.

Stadionų Svetingumas

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionų Svetingumas Naujųjų „Sky“ namelių projektas yra tik pirmas žingsnis po didžiulės renovacijos programos, kurią „AC Milan“ ir „FC Internazionale“ kartu su Milano savivaldybe vykdo siekdami pertvarkyti „San Siro“ stadioną daugiafunkciame objekte, galinčiame talpinti visus svarbius įvykius, su kuriais susidurs Milanas per artėjančią EXPO 2015 m. Po „skybox“ projekto sėkmės, „Ragazzi & Partners“ įgyvendino idėją sukurti naują svetingumo erdvių koncepciją ant pagrindinio didžiojo San Siro stadiono stendo.

Apšvietimo Struktūra

Tensegrity Space Frame

Apšvietimo Struktūra „Tensegrity“ kosminio rėmo šviesoje naudojamas „RBFuller“ principas „mažiau už daugiau“, kad būtų galima šviestuvą naudoti tik naudojant jo šviesos šaltinį ir elektros laidą. Tamprumas tampa struktūrine priemone, kuria abi kartu veikia ir suspaudimas, ir įtempimas, kad būtų sukurtas iš pažiūros nepertraukiamas šviesos laukas, kurį apibūdina tik jo struktūrinė logika. Jos mastelio keitimas ir gamybos ekonomija kalba apie begalinės konfigūracijos prekę, kurios šviesioji forma grakščiai atlaiko gravitacijos patrauklumą paprastumu, patvirtinančiu mūsų epochos paradigmą: Siekti daugiau, o sunaudoti mažiau.

Konvertuojamas Švietimo Prietaisas

Pupil 108

Konvertuojamas Švietimo Prietaisas 108 mokinys: pigiausias „Windows 8“ konvertuojamas įrenginys, skirtas švietimui. Nauja sąsaja ir visiškai nauja mokymosi patirtis. 108 mokinys, siekdamas geresnių rezultatų švietimo srityje, pereina tiek planšetinius, tiek nešiojamuosius kompiuterius. „Windows 8“ atveria naujas mokymosi galimybes, leidžiančias studentams visapusiškai naudotis jutiklinio ekrano funkcija ir daugybe programų. Dalis „Intel® Education Solutions“, „Mokinys 108“ yra labiausiai prieinamas ir tinkamiausias sprendimas auditorijoms visame pasaulyje.

Pietų Stalas

Chromosome X

Pietų Stalas Valgomojo stalas, skirtas sėdėti aštuoniems žmonėms, bendraujantiems rodyklėmis. Viršuje yra abstraktus X, pagamintas iš dviejų skirtingų detalių, paryškintų gilia linija, o tas pats abstraktus X atsispindi grindyse su pagrindine struktūra. Balta konstrukcija pagaminta iš trijų skirtingų dalių, kad būtų galima lengvai surinkti ir transportuoti. Be to, buvo pasirinktas tiko viršutinės dalies tikmedžio faneruotės ir baltos spalvos kontrastas, kad apatinė dalis būtų pašviesinta, labiau pabrėžiant netaisyklingos formos viršutinę dalį, taip pateikiant užuominą apie skirtingą vartotojų sąveiką.