Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Biuras

White Paper

Biuras Drobę primenantis interjeras materializuoja erdvę dizainerių kūrybiniam indėliui ir sukuria daugybės dizaino proceso parodų galimybes. Vykdant kiekvieną projektą, sienos ir lentos yra padengtos tyrimais, dizaino eskizais ir pristatymais, užrašant kiekvieno dizaino raidą ir tapant dizainerio dienoraščiu. Baltos grindys ir žalvarinės durys, unikaliai ir drąsiai naudojamos tvirtam kasdieniam naudojimui, renka darbuotojų ir klientų pėdsakus ir pirštų atspaudus, liudijančius įmonės augimą.

Kavinė

Aix Arome Cafe

Kavinė Kavinė yra vieta, kur lankytojai jaučiasi kartu su vandenynais. Milžiniška kiaušinio formos struktūra, esanti erdvės viduryje, tuo pačiu metu veikia kaip kasa ir kavos tiekimas. Ikonišką kabinos išvaizdą įkvėpė tamsi ir nuobodu atrodanti kavos pupelė. Dvi didelės angos „didžiojo pupelės“ abiejų pusių viršuje yra geros ventiliacijos ir natūralios šviesos šaltinis. Kavinė tiekė ilgą stalą, kaip iš viso aštuonkojų ir burbulų krūva. Iš pažiūros atsitiktinai kabančios sietynai primena žuvų vaizdus į vandens paviršių, blizgūs ripples sugeria jaukūs saulės spinduliai iš plataus balto dangaus.

„Roadshow“ Paroda

Boom

„Roadshow“ Paroda Tai yra madingo mados prekės ženklo parodos Kinijoje parodų dizaino projektas. Šios parodos tema pabrėžiama jaunimo galimybė stilizuoti savo įvaizdį ir simbolizuojamas sprogstamasis triukšmas, kurį šis viešas parodos renginys sukėlė. Zigzago forma buvo naudojama kaip pagrindinis vaizdinis elementas, tačiau skirtingose konfigūracijose ji buvo naudojama kabinose skirtinguose miestuose. Parodų kabinų struktūra buvo gamykloje pagaminta ir vietoje sumontuota iš „dalių rinkinio“. Kai kurios dalys gali būti pakartotinai panaudotos arba perkonfigūruotos, kad būtų sukurtas naujas stendo dizainas kitoje parodos stotelėje.

Grafinio Dizaino Proveržis

The Graphic Design in Media Conception

Grafinio Dizaino Proveržis Ši knyga yra apie grafinį dizainą; jame pateikiamas aiškus, detalus dizaino struktūros, kaip proceso, kuris naudojamas bendraujant su auditorijomis, turinčiais skirtingas kultūras, per projektavimo metodus, aprašymas, kaip grafinis dizainas kaip vaidmuo, projektavimo procesai kaip metodai, prekės ženklo dizainas kaip rinkos kontekstas, pakuotės dizainas su paruošti šablonai ir juose yra vaizduojamojo kūrybos kūrinių, kurie naudojami nurodyti projektavimo principus.

Pardavimo Biuras

Chongqing Mountain and City Sales Office

Pardavimo Biuras „Kalnas“ yra pagrindinė šio pardavimo biuro tema, kurią įkvėpė geografinis Čongčingo fonas. Pilkų marmurų raštas ant grindų formuojasi trikampio formos; be to, ant fasadų sienų ir netaisyklingos formos priėmimo skaitiklių yra daugybė keistų ir aštrių kampų bei kampų, kad būtų galima parodyti „kalno“ sąvoką. Be to, grindys, jungiančios grindis, yra suprojektuotos kaip praėjimas per urvą. Tuo tarpu nuo lubų pakabinami LED šviestuvai, imituojantys lietaus sceną slėnyje ir sukuriantys natūralų pojūtį, kad sušvelnintų visą įspūdį.

Atostogų Namo Grafika

SAKÀ

Atostogų Namo Grafika „PRIM“ studija „PRIM“ sukūrė svečių namų SAKÀ vizualinį identitetą, kuriame yra: vardo ir logotipo dizainas, grafika kiekviename kambaryje (simbolių dizainas, tapetų modeliai, sienų paveikslų piešiniai, pagalvių aplikacijos ir kt.), Svetainės dizainas, atvirukai, ženkleliai, vardinės kortelės ir kvietimai. Kiekvienas svečių namų SAKÀ kambarys pristato skirtingą legendą, susijusią su Druskininkais (Lietuvos kurortiniu miestu, kuriame yra šis namas) ir jo apylinkėmis. Kiekvienas kambarys turi savo simbolį, kaip raktinį žodį iš legendos. Šios piktogramos atsiranda interjero grafikoje ir kituose jo vizualinį identitetą formuojančiuose objektuose.