Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kėdė

SERENAD

Kėdė Aš gerbiu visų rūšių kėdes. Mano nuomone, vienas iš svarbiausių, klasikinių ir ypatingų dalykų interjero dizaine yra kėdė. „Serenad“ kėdės idėja kilo iš gulbės vandens, kuri pasisuko ir padėjo veidą tarp sparnų. Galbūt blizgantis ir slidus paviršius „Serenad“ kėdėje yra skirtingas ir ypatingas, todėl jis buvo sukurtas tik labai ypatingoms ir nepakartojamoms vietoms.

Fotelis

The Monroe Chair

Fotelis Ryški elegancija, idėjos paprastumas, jaukus, suprojektuotas atsižvelgiant į tvarumą. „Monroe“ kėdė yra bandymas smarkiai supaprastinti fotelio gamybos procesą. Išnaudojamas CNC technologijų potencialas pakartotinai iškirpti plokščią elementą iš MDF, šie elementai yra išleidžiami aplink centrinę ašį, kad suformuotų kompleksiškai išlenktą fotelį. Užpakalinė koja pamažu pereina į atlošą, o porankis į priekinę koją, sukurdamas savitą estetiką, kurią visiškai apibūdina gamybos proceso paprastumas.

Parko Suolas

Nessie

Parko Suolas Šis projektas yra pagrįstas koncepcijos „Nuleisk ir pamiršk“ idėja, tai yra lengvai montuojamas vietoje su minimaliomis įrengimo sąnaudomis atsižvelgiant į esamą miesto aplinkos infrastruktūrą. Tvirtos betono skysčio formos, kruopščiai subalansuotos, sukuria apimančią ir patogią sėdėjimo patirtį.

Pakuotė

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pakuotė KRYSTAL vanduo atspindi prabangos ir gerovės butelyje esmę. KRYSTAL vanduo, kurio šarminė pH vertė yra nuo 8 iki 8,8, ir unikali mineralinė kompozicija, tiekiamas į ikonišką kvadratinės permatomos prizmės buteliuką, primenantį putojantį kristalą, ir nepakenkiantis kokybei bei grynumui. Ant butelio subtiliai išryškėja KRYSTAL prekės ženklo logotipas, pabrėžiantis prabangos įspūdį. Be vizualinio butelio efekto, kvadrato formos PET ir stiklo buteliai yra perdirbami, optimizuojant pakavimo vietą ir medžiagas, taip sumažinant bendrą anglies pėdsaką.

Hi-Fi Patefonas

Calliope

Hi-Fi Patefonas Pagrindinis „Hi-Fi“ pasukamojo stalo tikslas yra iš naujo sukurti gryniausius ir neužterštus garsus; ši garso esmė yra ir šio projekto galas, ir koncepcija. Šis dailiai pagamintas produktas yra garso skulptūra, atkurianti garsą. Kaip patefonas, jis yra vienas iš geriausių pasiekiamų „Hi-Fi“ patefonų, ir šį neprilygstamą pasirodymą rodo ir sustiprina jo unikali forma ir dizaino aspektai; formos ir funkcijos sujungimas dvasinėje sąjungoje, kad būtų įkūnytas „Calliope“ patefonas.