Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pakuotė

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pakuotė KRYSTAL vanduo atspindi prabangos ir gerovės butelyje esmę. KRYSTAL vanduo, kurio šarminė pH vertė yra nuo 8 iki 8,8, ir unikali mineralinė kompozicija, tiekiamas į ikonišką kvadratinės permatomos prizmės buteliuką, primenantį putojantį kristalą, ir nepakenkiantis kokybei bei grynumui. Ant butelio subtiliai išryškėja KRYSTAL prekės ženklo logotipas, pabrėžiantis prabangos įspūdį. Be vizualinio butelio efekto, kvadrato formos PET ir stiklo buteliai yra perdirbami, optimizuojant pakavimo vietą ir medžiagas, taip sumažinant bendrą anglies pėdsaką.

Hi-Fi Patefonas

Calliope

Hi-Fi Patefonas Pagrindinis „Hi-Fi“ pasukamojo stalo tikslas yra iš naujo sukurti gryniausius ir neužterštus garsus; ši garso esmė yra ir šio projekto galas, ir koncepcija. Šis dailiai pagamintas produktas yra garso skulptūra, atkurianti garsą. Kaip patefonas, jis yra vienas iš geriausių pasiekiamų „Hi-Fi“ patefonų, ir šį neprilygstamą pasirodymą rodo ir sustiprina jo unikali forma ir dizaino aspektai; formos ir funkcijos sujungimas dvasinėje sąjungoje, kad būtų įkūnytas „Calliope“ patefonas.

Auskarai Ir Žiedas

Vivit Collection

Auskarai Ir Žiedas Įkvėpta gamtoje randamų formų, „Vivit“ kolekcija sukuria įdomų ir smalsų suvokimą pailgomis formomis ir banguojančiomis linijomis. „Vivit“ gabalus sudaro išlenkti 18 k geltono aukso lakštai, kurių išorinis paviršius padengtas juodu rodžio sluoksniu. Lapo formos auskarai supa ausies lankelius taip, kad natūralūs judesiai sukuria įdomų šokį tarp juodo ir aukso - slepia ir atskleidžia apačioje geltoną auksą. Formų tvirtumas ir ergonominiai šios kolekcijos atributai žavi šviesa, šešėliais, žvilgsniu ir atspindžiais.

Praustuvas

Vortex

Praustuvas Sūkurio dizaino tikslas yra rasti naują formą, leidžiančią paveikti vandens tekėjimą praustuvėse, kad būtų padidintas jų efektyvumas, prisidedama prie jų naudojimo patirties ir pagerintos estetinės bei semiotinės savybės. Rezultatas yra metafora, gauta iš idealizuoto sūkurio formos, nurodančios nutekėjimą ir vandens tekėjimą, kuris vizualiai nurodo visą objektą kaip veikiantį praustuvą. Ši forma, sujungta su čiaupu, nukreipia vandenį į spiralinį kelią, leidžiantį tuo pačiu vandens kiekiu padengti daugiau grunto, todėl valymui sunaudojama mažiau vandens.

Butikas Ir Salonai

Risky Shop

Butikas Ir Salonai Rizikingą parduotuvę suprojektavo ir sukūrė Piotro Płoski įkurta dizaino studija ir derliaus galerija „smallna“. Užduotis sukėlė daug iššūkių, nes butikas yra antrame daugiabučio namo aukšte, jame nėra vitrinos ir jo plotas yra tik 80 kv. Čia kilo idėja padvigubinti plotą, išnaudojant ir lubų plotą, ir grindų plotą. Pasiekiama svetinga, jauki atmosfera, net jei baldai iš tikrųjų pakabinti aukštyn kojomis ant lubų. Rizikinga parduotuvė sukurta laikantis visų taisyklių (ji net paneigia sunkumą). Tai visiškai atspindi prekės ženklo dvasią.

Auskarai Ir Žiedas

Mouvant Collection

Auskarai Ir Žiedas „Mouvant“ kolekciją įkvėpė kai kurie futurizmo aspektai, tokie kaip italų dailininko Umberto Boccioni pateiktos dinamiškumo ir nematerialiojo daikto materializavimo idėjos. „Mouvant Collection“ auskarai ir žiedas turi kelis skirtingo dydžio aukso fragmentus, suvirintus tokiu būdu, kad būtų sukurta judesio iliuzija ir sukurta daug skirtingų formų, atsižvelgiant į tai, koks kampas jis vizualizuojamas.