Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Mažmeninės Prekybos Interjero Dizainas

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Mažmeninės Prekybos Interjero Dizainas Klientas ieško kūrybinio dizaino, kad gerai reprezentuotų prekės ženklą. Pavadinimas „Hiveometrinis“ yra suformuotas iš dviejų žodžių „avilys“ ir „geometrinis“, kurie tiesiog nusako pagrindinę koncepciją ir vizualizuoja dizainą. Dizainą įkvėpė prekės ženklo herojaus gaminys, korio formos elektrinė kaitlentė. Įsivaizduojamas kaip korių, sienų ir lubų bruožų derinys, tvarkingai dekoruotas, sklandžiai sujungia ir susieja sudėtingas geometrines formas. Linijos yra subtilios ir švarios, todėl aptakus šiuolaikiškas vaizdas simbolizuoja begalinę vaizduotę ir kūrybiškumą.

Įmonės Architektūros Koncepcija

Pharmacy Gate 4D

Įmonės Architektūros Koncepcija Kūrybinė koncepcija remiasi materialių ir nematerialių komponentų, kurie kartu sukuria žiniasklaidos platformą, deriniu. Šios platformos vidurio taškas apibūdinamas per dideliu dubeniu, kaip abstrakčios alchemijos kupolo simboliu, virš kurio iškyla slankiosios DNR grandinės holografinė schema. Ši DNR holograma, kuri iš tikrųjų reiškia šūkį „Gyvenimo pažadas“, sukasi lėtai ir rodo žmogaus organizmo, kuriam be simptomų, palengvėja gyvenimas. Besisukanti DNR holograma ne tik vaizduoja gyvybės tėkmę, bet ir ryšį tarp šviesos ir paties gyvenimo.

Kalendorius

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendorius Botaninis gyvenimas yra kalendorius, kuriame viename lape pabrėžiamas gražus augalų gyvenimas. Atidarykite lapą ir pastatykite ant pagrindo, kad galėtumėte mėgautis įvairiais augalų iššokančiaisiais langais. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Žinučių Kortelė

Pop-up Message Card “Leaves”

Žinučių Kortelė Lapai yra žinučių kortelės su iššokančių lapų motyvais. Pagyvinkite savo pranešimus išraiškingu sezoninės žalumos atspalviu. Komplekte yra keturios skirtingos kortelės su keturiais vokais. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Sagė

Chiromancy

Sagė Kiekvienas žmogus yra unikalus ir originalus. Tai akivaizdu net modeliuose ant mūsų pirštų. Nubrėžtos linijos ir mūsų rankų ženklai taip pat yra gana originalūs. Be to, kiekvienas asmuo turi daugybę akmenų, kurie yra jiems artimos kokybės ar sujungti su asmeniniais įvykiais. Visos šios savybės mąstančiam stebėtojui suteikia tiek daug pamokančių ir patrauklių, kad leidžia kurti individualizuotus papuošalus, paremtus šiomis linijomis ir atskirų daiktų ženklais. Tokie papuošalai ir papuošalai - sudaro jūsų asmeninio meno kodą

Kalendorius

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendorius Popierinių amatų rinkinį „ZOO“ lengva surinkti. Nereikia klijų ar žirklių. Surinkite, pritvirtindami dalis tuo pačiu ženklu. Kiekvienas gyvūnas bus dviejų mėnesių kalendorius. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.