Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Švietimo Ir Mokymo Priemonė

Corporate Mandala

Švietimo Ir Mokymo Priemonė Firmos mandala yra visiškai nauja švietimo ir mokymo priemonė. Tai novatoriška ir unikali senovės mandalos principo ir firminio identiteto integracija, skirta sustiprinti komandinį darbą ir bendrus verslo rezultatus. Be to, tai yra naujas įmonės firminės tapatybės elementas. Firmos mandala yra grupinė komandos veikla arba vadovo individuali veikla. Jis yra sukurtas konkrečiai įmonei ir yra laisvai ir intuityviai nuspalvintas komandos ar individualių spalvų, kur kiekvienas gali pasirinkti bet kurią spalvą ar lauką.

Maišytuvai

Electra

Maišytuvai „Electra“, neturinti atskiros rankenos, visus traukia dėl savo elegancijos ir sumanios išvaizdos, kad būtų išskirtinė virtuvėms. Nuleidęs skaitmeninis kriauklių maišytuvas vartotojams suteikia judėjimo laisvę virtuvėse ir siūlo dvi skirtingas srauto funkcijas. Electra priekinėje srityje elektroninė trinkelė suteikia jums prieigą prie visų funkcijų, tiek tada, kai purkštuvas yra įmontuotas į snapelį, tiek rankoje, kurį galite valdyti naudodami tik savo piršto galiuką.

Parodų Erdvė

Ideaing

Parodų Erdvė Tai 2013 m. Guangdžou dizaino savaitės verslo parodų salė, kurią sukūrė „C&C Design Co., Ltd.“. Dizainas tvarkingai užima mažiau nei 91 kvadratinių metrų plotą, kurį rodo jutiklinis ekranas ir vidinis projektorius. Šviesos lauke rodomas QR kodas yra įmonės internetinės nuorodos. Tuo tarpu dizaineriai tikisi, kad viso pastato išvaizda gali suteikti žmonėms gyvybingumo jausmą, todėl demonstruoja kūrybingumą, kurį turi dizaino įmonė, tai yra, jų palaikoma „nepriklausomybės dvasia ir laisvės idėja“. .

Lytėjimo Audinys

Textile Braille

Lytėjimo Audinys Pramoninė universali žakardo tekstilė, kaip vertėjas akliems žmonėms. Šį audinį gali skaityti žmonės, turintys regėjimą, ir jie yra skirti padėti neregiams, pradedantiems prarasti regėjimą ar turintiems regėjimo problemų; norint išmokti Brailio rašto sistemą iš draugiškos ir įprastos medžiagos: audinio. Joje yra abėcėlė, skaičiai ir skyrybos ženklai. Nėra pridedama spalvų. Tai yra pilkos spalvos produktas, kuris nejaučia šviesos. Tai projektas, turintis socialinę prasmę ir peržengiantis komercinę tekstilę.

Maišytuvai

Electra

Maišytuvai „Electra“, laikoma skaitmeninio naudojimo atstove armatūros sektoriuje, derina technologijas su dizainu, kad pabrėžtų skaitmeninio amžiaus dizainą. Maišytuvai, kurie neturi atskiros rankenos, visus traukia dėl savo elegancijos ir sumanios išvaizdos, kad būtų unikalūs drėgnose vietose. „Electra“ jutiklinio ekrano mygtukai vartotojams siūlo daugiau ergonomiškų sprendimų. Maišytuvų „Eco Mind“ dėka vartotojas taupo kuo efektyviau. Ši savybė ypač sukuria pridėtinę vertę ateities kartoms

Biuro Patalpos

C&C Design Creative Headquarters

Biuro Patalpos „C&C Design“ kūrybinė būstinė yra poindustriniame ceche. Jos pastatas pertvarkytas iš raudonų plytų fabriko, praėjusio amžiaus septintajame dešimtmetyje. Siekdama apsaugoti esamą situaciją ir istorinę pastato atmintį, projektavimo komanda stengėsi, kad vidaus apdaila nesugadintų originalaus pastato. Interjero dizaine naudojama daug eglės ir bambuko. Protingai sumanytos erdvių atidarymas ir uždarymas bei perdavimas. Įvairių regionų apšvietimo projektai atspindi skirtingą vaizdinę atmosferą.