Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Robotizuota Transporto Priemonė

Servvan

Robotizuota Transporto Priemonė Tai yra ištekliais pagrįstos ekonomikos tarnybinės transporto priemonės projektas, formuojantis tinklą su kitomis transporto priemonėmis. Viena sistema leidžia susisiekti tarpusavyje, o tai padidina keleivių pervežimo efektyvumą, taip pat padidina efektyvumą dėl judėjimo traukinyje (sumažėja FX faktorius, atstumas tarp transporto priemonių). Automobilis turi nepilotuojamą valdymą. Transporto priemonė simetriška: pigiai pagaminta. Jis turi keturis pasukamus varomuosius ratus ir galimybę judėti atbuline eiga: didelių matmenų manevras. Įlaipinimas pagerina keleivių bendravimą.

Maisto Tiektuvas

Food Feeder Plus

Maisto Tiektuvas „Food Feeder Plus“ ne tik padeda vaikams valgyti atskirai, bet ir tėvams reiškia daugiau savarankiškumo. Kūdikiai gali susitvarkyti patys, čiulpti ir kramtyti, kai susmulkinsite tėvų gaminamą maistą. „Food Feeder Plus“ pasižymi didesniu, lanksčiu silikoniniu maišeliu, kuris patenkina augančią kūdikių apetitą. Tai yra būtinas maitinimas, kuris leidžia mažyliams tyrinėti ir saugiai mėgautis šviežiu kietu maistu. Maisto produktai nereikia valyti. Tiesiog įdėkite maistą į silikono maišelį, uždarykite spynelę ir kūdikiai gali mėgautis savarankišku maitinimu šviežiu maistu.

Dirbtinė Topografija

Artificial Topography

Dirbtinė Topografija Dideli baldai kaip urvas Tai apdovanojimais apdovanotas projektas, laimėjęs Didįjį meno prizą tarptautiniame konteinerių konkurse. Mano idėja yra ištuštinti tūrį konteinerio viduje, kad amorfinė erdvė būtų kaip urvas. Jis pagamintas tik iš plastikinės medžiagos. Apie 1000 10 mm storio minkštos plastikinės medžiagos lapų buvo supjaustyta kontūrine linija ir buvo sluoksniuoti kaip sluoksnis. Tai ne tik menas, bet ir dideli baldai. Kadangi visos porcijos yra minkštos kaip sofa, o žmogus, įėjęs į šią erdvę, gali atsipalaiduoti radęs vietą, tinkančią savo kūno formai.

Vidaus Erdvė

Chua chu kang house

Vidaus Erdvė Šių namų akupunktūros taškas turėjo sujungti uždarą teritoriją į visiškai naują tylos vaizdą. Tai darant bus atkurtas tam tikras istorinis ir žalingas žavesys, siekiant apsaugoti namo tuštumą. Naujas būstas baigiamas nuostabiu interjero interjeru; sausa ir drėgna virtuvė virtuvėje ir valgomasis virtuvėje. Gyvenamąjį plotą taip pat nutraukė įspūdingas meno išpuolis, netrukus tapęs asmeniniu būstu, elektros instaliacija. Norėdami papildyti bendrą akcentą, visos spalvos sienos turi nusidažyti šiltos šviesos riekelėmis.

Kalendorius

Calendar 2014 “Town”

Kalendorius Miestas yra popierinių amatų rinkinys su dalimis, kurias galima laisvai surinkti į kalendorių. Sudėkite įvairių formų pastatus ir mėgaukitės savo mažo miesto kūrimu. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Šiuolaikinis Qipao

The Remains

Šiuolaikinis Qipao Įkvėpimas yra kilęs iš Kinijos relikvijų. „Keramika“ yra populiariausia reprezentacija, kuri yra populiariausia nepriklausomai nuo karaliaus ir žmonių. Mano tyrime net ir šiandien nepakitę esminiai Kinijos estetiniai mados ir fengšui (interjero ir aplinkos dizainas) standartai. Jiems patinka peržiūra, sluoksniavimasis ir norai. Norėčiau suprojektuoti „Qipao“, kad keramikos implikacija ir bruožas iš senosios dinastijos taptų šiuolaikiška. Ir provokuoja žmones, kurie pamiršta savo kultūrą ir tautybę, kai mes esame „i“ kartoje.