Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Juvelyriniai Dirbiniai

Poseidon

Juvelyriniai Dirbiniai Papuošalai, kuriuos kuriu, išreiškia mano jausmus. Tai atspindi mane kaip menininką, dizainerį ir taip pat kaip asmenį. „Poseidon“ kūrimo priežastis buvo nustatyta pačiomis tamsiausiomis mano gyvenimo valandomis, kai jaučiausi išsigandusi, pažeidžiama ir reikalinga apsauga. Pirmiausia aš sukūriau šią kolekciją, kad ji būtų naudojama savigynai. Nors ši idėja šiame projekte išblėso, ji vis dar egzistuoja. „Poseidon“ (graikų mitologijoje žemės drebėjimų jūros dievas ir „Žemės purtytojas“) yra mano pirmoji oficiali kolekcija, skirta stiprioms moterims, skirta suteikti dėvėtojui galios ir pasitikėjimo savimi jausmą.

Etiketės

Stumbras Vodka

Etiketės Ši „Stumbro“ klasikinės degtinės kolekcija atgaivina senąsias lietuviškos degtinės gaminimo tradicijas. Dizainas daro seną tradicinį gaminį artimu ir aktualiu šių dienų vartotojui. Žalios spalvos stiklinis buteliukas, svarbus Lietuvos degtinės gamyboje, legendos, paremtos tikrais faktais, ir malonios, akį traukiančios detalės - sulenkta iškirptė, primenanti senas fotografijas, pasvirusi juosta apačioje, papildanti klasikinę simetrišką kompoziciją, šriftai ir spalvos, perteikiantys kiekvieno prekinio ženklo identitetą - visa tai daro tradicinę degtinės kolekciją netradicine ir įdomia.

Kalendorius

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendorius Mes kartu su jumis statome miestus. Šiame stalo kalendoriuje yra žinia, kurią perduoda „NTT East Japan“ įmonių pardavimų skatinimas. Viršutinė kalendoriaus lapų dalis yra iškirpta iš spalvingų pastatų, o sutapę lapai sudaro vieną laimingą miestą. Tai kalendorius, kurį galite mėgautis mėgaudamiesi pastatų linijos dekoracijomis kiekvieną mėnesį ir pripildę jausmą likti laimingi visus metus.

Kalendorius

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendorius Tai stalo kalendorius, pagamintas su iškirpimu, su sezoniniais motyvais ant išskirtinio reljefo. Dizainas išryškėja, kai rodomas, kad sezono motyvai būtų rodomi 30 laipsnių kampu, kad būtų geriausia žiūrėti. Ši nauja forma išreiškia NTT COMWARE naujovišką nuojautą generuoti naujas idėjas. Svarstoma apie kalendoriaus funkcionalumą, turint daug rašymo vietos ir liniuotų linijų. Tai gera greita peržiūra ir paprastas naudoti, pasižymintis originalumu, išskiriančiu jį iš kitų kalendorių.

Papuošalai

odyssey

Papuošalai Pagrindinė monomerio odisėjos idėja yra tūrinių, geometrinių figūrų padengimas raštuota oda. Iš to išplaukia aiškumo ir iškraipymo, skaidrumo ir slėpimo sąveika. Visos geometrinės figūros ir raštai gali būti derinami pagal norą, įvairūs ir papildomi papildymais. Ši žavi, paprasta idėja leidžia sukurti beveik neišsemiamą dizainų asortimentą, puikiai suderinantį su greito prototipų (3D spausdinimo) teikiamomis galimybėmis, nes kiekvienas klientas gali turėti visiškai individualų ir unikalų gaminį (apsilankykite: www.monomer). eu-parduotuvė).

Šluota Ir Šluota

Ropo

Šluota Ir Šluota „Ropo“ yra savaime balansuojanti šluotos ir šluotos koncepcija, kuri niekada nenukrenta ant grindų. Dėl nedidelio vandens rezervuaro, esančio šiukšlių dėžės apatiniame skyriuje, svorio, „Ropo“ išlaiko natūralų pusiausvyrą. Tiesiogiai nušluostę dulkes tiesia dulkių dėžės lūpa, vartotojai gali sugriebti šluotą ir dulkių dėžę ir sudėti ją kaip vieną bloką, nesirūpindami, kad ji kada nors nukristų. Šiuolaikiška ekologiška forma siekiama suteikti vidaus erdvėms paprastumo, o siūbuojantis, weeble wobble bruožas ketina sužavėti vartotojus valant grindis.