Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prekės Ženklo Dizainas

EXP Brasil

Prekės Ženklo Dizainas „EXP Brasil“ prekės ženklo dizainas kilęs iš kompanijos vienybės ir partnerystės principų. Projektų, kaip ir biuro, derinimas tarp technologijos ir dizaino. Tipografijos elementas parodo šios įmonės sąjungą ir stiprybę. „X“ raidės dizainas yra tvirtas ir integruotas, tačiau labai lengvas ir technologiškas. Prekės ženklas atspindi studijos gyvenimą, rašant elementus teigiama ir neigiama erdve, vienijančia žmones, ir dizainu, individualiu ir kolektyviniu, paprastu, technologiniu, lengvu ir tvirtu, profesionaliu ir asmenišku.

Atidarymo Pavadinimas

Pop Up Magazine

Atidarymo Pavadinimas Projektas buvo kelionė abstrakčiai ir sklandžiai ištirti Escape problemas (tema 2019 m.), Parodant pokyčius, naujus dalykus ir pasekmes. Visi vaizdai yra švarūs ir patogūs žiūrėti, kontrastuojantys su nepatogia realybės prasme. Dizainas nuolat keičiasi, o animacijoje esančios morfuojančios formos atspindi pakartotinio pritaikymo veiksmą, kurį sukelia kažkokia situacija. Pabėgimas turi skirtingas reikšmes, interpretacijas ir požiūris skiriasi nuo žaismingo iki rimto.

Reklama

Insect Sculptures

Reklama Kiekvienas gabalas buvo pagamintas rankomis, kad būtų sukurtos vabzdžių, kuriuos įkvėpė jų aplinka ir maistas, skulptūros. Meno kūrinys buvo naudojamas kaip raginimas veikti per „Doom“ svetainę, taip pat nustatant konkrečius namų kenkėjus. Šioms skulptūroms naudojami elementai buvo išvežti iš šiukšlių aikštelių, šiukšlių, upių vagų ir supermarketų. Surinkę kiekvieną vabzdį, jie buvo nufotografuoti ir retušuoti fotosesijoje.

Ledai

Sister's

Ledai Ši pakuotė skirta „Sisters Ice Cream“ įmonei. Dizaino komanda bandė panaudoti tris damas, primenančias šio produkto gamintojus, laimingomis spalvomis, atsirandančiomis iš kiekvieno ledų skonio. Kiekviename dizaino skonyje ledo ledo forma naudojama kaip veikėjo plaukai, atspindinti įdomų ir naują ledų pakuočių įvaizdį. Ši naujoji forma sulaukė didelio konkurentų dėmesio ir sulaukė aukštų pardavimų. Dizainas bando sukurti originalią ir kūrybingą pakuotę.

Butelis

Herbal Drink

Butelis Jų koncepcijos pagrindas yra emocinis elementas. Parengta pavadinimų ir dizaino koncepcija yra nukreipta į kliento jausmus ir emocijas. Jie skirti sustabdyti žmogų šalia reikalingos lentynos ir priversti jį išsirinkti iš daugybės kitų prekės ženklų. Jų pakuotė atspindi planinių ištraukų poveikį, spalvoti raštai, tiesiogiai atspausdinti ant balto porceliano butelio, primenančio gėlių formą. Tai vizualiai pabrėžia natūralaus produkto įvaizdį.

Vyno Skardinė

Essenzza

Vyno Skardinė Vyno dizainas, tai kilmės šalis ir miestas sulaukė daug dėmesio. Paieška miniatiūriniuose ir tradiciniuose paveiksluose. Vertingi motyvai išsiaiškino, kad norint pasiekti tikslą, tai reiškia, kad nors tradicinis prabangaus vyno butelio dizainas buvo labai efektyvus. Motyvas, kuris buvo naudojamas dizaine, arabesques.Šie motyvai nupiešti iš Irano lakuoto paveikslo. Dizainas bando sukurti originalius ir kūrybingus dizainus ir stengiasi sukurti dizainą, turinčią vidinę prasmę, ir perduoti svarbią žinią.