Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kalendorius

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendorius Kaleidoskopu panašiai, tai kalendorius su persidengiančiomis iškirpčių grafikomis, nupieštomis daugiaspalviais raštais. Jo dizainas su spalvų raštais, kuriuos galima modifikuoti ir pritaikyti paprasčiausiai keičiant lapų tvarką, parodo „NTT COMWARE“ kūrybinius pojūčius. Suteikiama daug rašymo vietos, o valdomose linijose atsižvelgiama į funkcionalumą, todėl ji yra tobula kaip tvarkaraščio kalendorius, kurį norėtumėte naudoti papuošdami savo asmeninę erdvę.

Marškinių Pakuotė

EcoPack

Marškinių Pakuotė Ši marškinių pakuotė išsiskiria iš įprastos pakuotės, nenaudodama jokio plastiko. Naudojant esamą atliekų srautą ir gamybos procesą, šį produktą ne tik labai paprasta gaminti, bet ir labai paprasta utilizuoti, nes pirminė medžiaga kompostuojama iki nieko. Pirmiausia gaminį galima suspausti, o tada atpažinti su įmonės prekės ženklu, naudojant pjaustymą ir spausdinimą, kad būtų sukurtas unikalus struktūrinis produktas, kuris atrodo ir jaučiasi labai skirtingas ir įdomus. Estetika ir vartotojo sąsaja buvo vertinama taip pat aukštai, kaip ir produkto tvarumas.

Konsolė

Qadem Hooks

Konsolė „Qadem Hooks“ yra meno kūrinys, turintis konsolės funkciją, įkvėptą gamtos. Jį sudaro įvairūs dažyti, žali, seni kabliukai, kurie buvo naudojami kartu su „Qadem“ (seno medinio mulo balno užpakaliu) kviečiams gabenti iš vieno kaimo į kitą. Kabliukai pritvirtinami prie senos kviečių kūlimo lentos kaip pagrindas ir užbaigiami. su stikliniu skydeliu viršuje.

Konsolė

Mabrada

Konsolė Unikali konsolė, pagaminta iš dažytos medienos, su akmens apdaila, demonstruojanti seną autentišką kavos malūnėlį, grįstą į Osmanų laikotarpį. Jordanijos kavos aušintuvas („Mabrada“) buvo atkurtas ir nutapytas kaip viena iš kojų priešingoje konsolės pusėje, kur yra malūnėlis, sukurdamas patrauklų gabalą fojė ar svetainę.

Firmos Identitetas

Jae Murphy

Firmos Identitetas Neigiama erdvė naudojama todėl, kad ji žiūrovams kelia smalsumą ir, pajutę tą Aha akimirką, jie akimirksniu tai mėgsta ir įsimena. Logotipo ženkle yra inicialai J, M, fotoaparatas ir stovas, įterpti į neigiamą vietą. Kadangi Jae Murphy dažnai fotografuoja vaikus, dideli laiptai, suformuoti pagal pavadinimą, ir žemai padėta kamera rodo, kad vaikai laukiami. Kuriant korporatyvinį identitetą, toliau plėtojama neigiama logotipo erdvės idėja. Tai prideda naują aspektą kiekvienam daiktui ir leidžia šūkį „Nedažnas įprastos nuomonės vaizdas“ paversti teisingu.

Dvivietis

Mowraj

Dvivietis „Mowraj“ yra dvivietis, skirtas įkūnyti Egipto ir gotikos etninius stilius. Jos forma buvo gauta iš „Nowrag“, egiptietiškos kūlimo rogių versijos, pakeistos taip, kad būtų įkūnyta gotikinė nuojauta nepakenkiant jos etninei antidiluvinei esmei. Dizainas yra juodai lakuotas, ant etninių egiptiečių rankomis padarytų graviūrų ant abiejų rankų ir kojų, taip pat su turtinga aksomo apmušalais, prie kurių pritvirtinti varžtai ir traukimo žiedai, suteikiantys viduramžių įspūdį kaip gotikinę išvaizdą.