Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Fotografija

The Japanese Forest

Fotografija Japonijos miškas vertinamas iš japonų religinės perspektyvos. Viena iš senovės japonų religijų yra animizmas. Animizmas yra įsitikinimas, kad ne žmogaus būtybės, natiurmortas (mineralai, daiktai ir kt.) Ir nematomi daiktai taip pat turi intenciją. Fotografija panaši į šią. Masaru Eguchi fotografuoja tai, kas sukelia jausmą objekte. Medžiai, žolė ir mineralai jaučia gyvenimo valią. Ir net artefaktai, tokie kaip užtvankos, kurios ilgą laiką liko gamtoje, jaučia norą. Kaip matysite nepaliestą gamtą, ateitis išvys ir dabartinį peizažą.

Kosmetikos Kolekcija

Woman Flower

Kosmetikos Kolekcija Ši kolekcija yra įkvėpta perdėto viduramžių Europos ponių drabužių stiliaus ir paukščio skrydžio formos. Dizaineris išgavo šių dviejų formų formas ir panaudojo jas kaip kūrybinius prototipus ir derino su gaminio dizainu, kad suformuotų unikalią formą ir mados pojūtį, parodydamas turtingą ir dinamišką formą.

Knygų Dizainas

Josef Koudelka Gypsies

Knygų Dizainas Pasaulyje žinomas fotografas Josefas Kudelka surengė savo fotografijų parodas daugelyje pasaulio šalių. Po ilgo laukimo Korėjoje buvo surengta čigonų tematikos Kudelkos paroda ir padaryta jo nuotraukų knyga. Kadangi tai buvo pirmoji paroda Korėjoje, autorius paprašė, kad jis norėtų sukurti knygą, kad jaustųsi Korėja. Hangeul ir Hanok yra Korėjos raidės ir architektūra, vaizduojantys Korėją. Tekstas reiškia protą, o architektūra reiškia formą. Įkvėptas šių dviejų elementų, norėjo sukurti būdą išreikšti Korėjos ypatybes.

Viešasis Menas

Flow With The Sprit Of Water

Viešasis Menas Dažnai bendruomenės aplinką užteršia tarpasmeniniai ir vidiniai jų gyventojų disonansai, kurie aplinkoje sukelia matomą ir nematomą chaosą. Nesąmoningas šio sutrikimo poveikis yra tas, kad gyventojai pasineria į neramumą. Šis įprastas ir cikliškas sujaudinimas daro įtaką kūnui, protui ir dvasiai. Skulptūros nukreipia, jaunina, valo ir stiprina teigiamą erdvės „chi“, dėmesį sutelkdamos į malonius ir taikius rezultatus. Subtiliai keičiant savo aplinką, visuomenė orientuojasi į pusiausvyrą tarp savo vidinės ir išorinės tikrovės.

Prekės Ženklo Dizainas

Queen

Prekės Ženklo Dizainas Išplėstinis dizainas pagrįstas karalienės ir šachmatų lentos koncepcija. Dviejų spalvų - juodos ir auksinės - dizainas turi perteikti aukštos klasės jausmą ir pakeisti vaizdinį vaizdą. Be metalo ir aukso linijų, naudojamų pačiame gaminyje, scenos elementas yra sukonstruotas taip, kad kompensuotų šachmatų karo įspūdį, o scenos apšvietimo koordinavimą naudojame kurdami karo dūmus ir šviesą.

Skulptūra

Atgbeyond

Skulptūra Ksianas yra Didžiojo šilko kelio pradinėje vietoje. Kūrybiniame meno tyrimo procese jie sujungia šiuolaikinį „Xi'an W“ viešbučio prekės ženklo pobūdį, ypatingą Kiano istoriją ir kultūrą bei nuostabias Tango dinastijos meno istorijas. Pop'as kartu su graffiti menu tapo „W“ viešbučio menine išraiška, kuri turėjo didžiulį poveikį.