Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Krištolo Šviesos Skulptūra

Grain and Fire Portal

Krištolo Šviesos Skulptūra Iš organinės šviesos kvarco sudaryta mediena ir kvarco kristalai naudoja tvariai gaunamą medieną iš atsargų senosios tiko medienos atsargų. Tuomet dešimtmečius atvėsta saulės, vėjo ir lietaus, mediena ranka formuojama, nušlifuojama, sudeginama ir paruošiama indui, kuriame galima laikyti LED apšvietimą ir naudoti kvarco kristalus kaip natūralų difuzorių. 100% natūralūs nepakeisti kvarco kristalai naudojami kiekvienoje skulptūroje ir yra maždaug 280 milijonų metų senumo. Naudojami įvairūs medžio apdailos būdai, įskaitant Shou Sugi Ban metodą, kai ugnis naudojama išsaugoti ir kontrastingai spalvai.

Mobilioji Programa

DeafUP

Mobilioji Programa DeafUP pabrėžia švietimo ir profesinės patirties svarbą kurčiųjų bendruomenei Rytų Europoje. Jie sukuria aplinką, kurioje klausos profesionalai ir kurčiųjų studentai gali susitikti ir bendradarbiauti. Bendradarbiavimas bus natūralus būdas įgalinti ir motyvuoti kurčius žmones aktyviau, kelti savo talentus, išmokti naujų įgūdžių, skirtis.

Svetainė

Tailor Made Fragrance

Svetainė „Siuvėjų kvepalai“ gimė iš Italijos kompanijos, kuri specializuojasi kuriant ir gaminant kvepalų, odos priežiūros, spalvotos kosmetikos ir namų kvepalų sektorius, patirties. „Webgriffe“ vaidmuo buvo remti klientų verslo strategiją, kuriant palankų prekės ženklo žinomumui palankų sprendimą, ir atidarius naują verslo skyrių, kurio tikslas buvo leisti vartotojams sukurti savo unikalius ir visiškai pritaikytus kvepalus, pradėti plataus pramonės augimo proceso žingsnį ir B2B pasiūlos segmentai.

Alaus Etiketė

Carnetel

Alaus Etiketė „Art Nouveau“ stiliaus alaus etiketės dizainas. Alaus etiketėje taip pat yra daug informacijos apie alaus darymo procesą. Dizainas taip pat tinka ant dviejų skirtingų butelių. Tai galima padaryti paprasčiausiai atspausdinus dizainą 100 procentų ekrane ir 70 procentų dydžio. Etiketė yra sujungta su duomenų baze, kuri užtikrina, kad kiekvienas butelis gaus unikalų užpildymo numerį.

Prekės Ženklo Identitetas

BlackDrop

Prekės Ženklo Identitetas Tai yra asmeninis prekės ženklo strategijos ir tapatybės projektas. „BlackDrop“ yra parduotuvių tinklas ir prekės ženklas, kuris parduoda ir platina kavą. „BlackDrop“ yra asmeninis projektas, iš pradžių sukurtas siekiant nustatyti asmeninio laisvai samdomo kūrybinio verslo toną ir kūrybinę kryptį. Šis prekės ženklo identitetas buvo sukurtas siekiant pozicionuoti Aleksą kaip patikimą prekės ženklo konsultantą pradedančiųjų bendruomenėje. „BlackDrop“ žymi liekną, šiuolaikišką, skaidrų pradedančiųjų prekės ženklą, kurio tikslas - tapti nesenstančiu, atpažįstamu ir pramonėje pirmaujančiu prekės ženklu.

Fotografijos Serijos

U15

Fotografijos Serijos Menininkų projektas pasinaudoja U15 pastato ypatybėmis ir sukuria ryšį su gamtos vaizdais, esančiais kolektyvinėje vaizduotėje. Pasinaudodami pastato konstrukcija ir jo dalimis, taip pat jo spalvomis ir formomis, jie bando išryškinti konkretesnes vietas, tokias kaip Kinijos akmens miškas, Amerikos velnio bokštas, kaip bendras gamtos ikonas, tokias kaip kriokliai, upės ir uolėti šlaitai. Norėdami suteikti skirtingą kiekvieno paveikslo interpretaciją, menininkai apžiūri pastatą minimalistiniu požiūriu, naudodamiesi skirtingais kampais ir perspektyvomis.