Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pakuotės Dizainas

Milk Baobab Baby Skin Care

Pakuotės Dizainas Jį įkvepia pienas, pagrindinis ingredientas. Unikali pieno pakuotės pakuotės konstrukcija atspindi produkto savybes ir yra skirta būti pažįstamai net pirmą kartą vartotojams. Be to, naudojama medžiaga iš polietileno (PE) ir gumos (EVA) bei švelnios pastelinės spalvos savybės pabrėžiant, kad tai švelnus produktas vaikams su silpna oda. Apvali forma uždedama ant kampo, kad mama ir kūdikis būtų saugūs.

Reklaminė Kampanija

Feira do Alvarinho

Reklaminė Kampanija „Feira do Alvarinho“ yra kasmetinis vyno vakarėlis, vykstantis Monkao, Portugalijoje. Kad būtų galima pranešti apie įvykį, ji buvo sukurta senovės ir išgalvota karalystė. Savo vardu ir civilizacija Alvarinho karalystė, paskirta todėl, kad Monkao yra žinoma kaip Alvarinho vyno lopšys, buvo įkvėpta tikrosios Monkao istorijos, vietų, žymių žmonių ir legendų. Didžiausias šio projekto iššūkis buvo perteikti tikrąją teritorijos istoriją į personažo dizainą.

Vizualinio Identiteto Dizainas

ODTU Sanat 20

Vizualinio Identiteto Dizainas 20-ies metų ODTU „Sanat“, kasmet vykstančio Artimųjų Rytų technikos universiteto meno festivalio, metu buvo paprašyta sukurti vaizdinę kalbą, siekiant pabrėžti sekančius 20 festivalio metų. Kaip prašyta, 20-ieji festivalio metai buvo pabrėžti artėjant prie atidengiamo meno kūrinio. Tos pačios spalvos sluoksnių šešėliai, sudarantys skaičius 2 ir 0, sukūrė 3D iliuziją. Ši iliuzija suteikia palengvėjimo jausmą, o skaičiai atrodo tarsi ištirpę fone. Ryškios spalvos pasirinkimas sukuria subtilų kontrastą su banguotos 20 ramybe.

Viskio Malbec Mediena

La Orden del Libertador

Viskio Malbec Mediena Bandant sujungti skirtingus elementus, susijusius su produkto pavadinimu, dizainas sustiprina jo siūlomą žinią. Tai perduoda įdomų ir intriguojantį vaizdą. Nepaklusnaus kondoro, vaizduojančio sparnus, iliustracija reiškia laisvės pojūtį, sujungtą su simetriniu ir įtaigiu medaliu, pridedama prie foninės iliustracijos su įsivaizduojamu kraštovaizdžiu, kuris perteikia poeziją, sukuria idealų derinį norimam pranešimui perduoti. Švelni spalvų paletė suteikia jai išskirtinių bruožų, o tipografinis panaudojimas priklauso nuo tradicinio ir istorinio produkto.

Kanapių Užpilamos Tabletės

Secret Tarts

Kanapių Užpilamos Tabletės „Secret Tarps“ pakuotės yra pagamintos taip vadinamu modernizuotu retro / vintažiniu stiliumi, jaučiant senosios mokyklos užrašus, todėl numatytas meistro-vaistininko prisilietimas sulaiko klientą iš pirmo žvilgsnio ir vėliau, o išsamus pagrindinių dizaino elementų stebėjimas koduojamas į holistinė struktūra, perkelianti pagrindinį rinkodaros tašką: šį produktą sukūrė vaistininkų amatų įmonė, o jo viduje yra rankų darbo vaistininkų slaptas receptas.

Programa Mobiliesiems

Akbank Mobile

Programa Mobiliesiems Naujas „Akbank Mobile“ programos dizainas suteikia naują požiūrį į socialinę, išmaniąją, ateičiai atsparią ir naudingą bankininkystės patirtį. Pagrindiniame puslapyje pritaikę individualizuotos srities dizainą, vartotojai gali peržiūrėti intelektualias įžvalgas, kad palengvintų finansinį gyvenimą. Be to, taikant šį naują dizaino metodą, tradicinės bankininkystės operacijos kalba vartotojo kalba, naudodamos kontaktų miniatiūras, vaizdus, supaprastintus veiksmų srautus ir sąvokas.