Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Vyno Skardinė

Essenzza

Vyno Skardinė Vyno dizainas, tai kilmės šalis ir miestas sulaukė daug dėmesio. Paieška miniatiūriniuose ir tradiciniuose paveiksluose. Vertingi motyvai išsiaiškino, kad norint pasiekti tikslą, tai reiškia, kad nors tradicinis prabangaus vyno butelio dizainas buvo labai efektyvus. Motyvas, kuris buvo naudojamas dizaine, arabesques.Šie motyvai nupiešti iš Irano lakuoto paveikslo. Dizainas bando sukurti originalius ir kūrybingus dizainus ir stengiasi sukurti dizainą, turinčią vidinę prasmę, ir perduoti svarbią žinią.

Sulčių Pakuotė

Pure

Sulčių Pakuotė „Grynų sulčių“ koncepcijos pagrindas yra emocinis elementas. Parengta pavadinimų ir dizaino koncepcija yra nukreipta į kliento jausmus ir emocijas. Jie skirti sustabdyti žmogų šalia reikalingos lentynos ir priversti jį išsirinkti iš daugybės kitų prekės ženklų. Pakuotė išreiškia vaisių ekstraktų poveikį, spalvoti raštai, tiesiogiai atspausdinti ant stiklinio butelio, primenančio vaisių formą. Tai vizualiai pabrėžia natūralių produktų įvaizdį.

Meno Instaliacija

Pretty Little Things

Meno Instaliacija „Pretty Little Things“ tyrinėja medicininių tyrimų pasaulį ir įmantrius vaizdus, matomus po mikroskopu, iš naujo interpretuodamas juos į šiuolaikinius abstrakčius raštus per ryškios fluro spalvos paletės sprogimus. Daugiau nei 250 metrų ilgio ir daugiau nei 40 atskirų kūrinių tai yra didelio masto instaliacija, pristatanti tyrimų grožį visuomenės akims.

Instaliacija

The Reflection Room

Instaliacija Įkvėptas raudonos spalvos, simbolizuojančios sėkmę Kinijos kultūroje, „Apmąstymų kambarys“ yra erdvinė patirtis, sukurta vien tik iš raudonų veidrodžių, kad būtų sukurta begalinė erdvė. Viduje tipografija vaidina auditorijos ryšį su kiekviena iš pagrindinių kinų Naujųjų metų vertybių ir skatina žmones apmąstyti, kokie buvo ir kokie bus metai.

Įvykių Aktyvinimas

Home

Įvykių Aktyvinimas Namai apima savo asmeninių namų nostalgiją ir yra seno ir naujo derinys. „Vintage 1960“ paveikslai dengia galinę sieną, nedideli asmeniniai paminklai yra išsibarstę po visą ekraną. Visi šie dalykai susipynę į styginių masę, susidedančią į vieną istoriją, kai laukiama ten, kur stovi žiūrovas, ji atskleidžia pranešimą.

Meno Instaliacija

The Future Sees You

Meno Instaliacija Ateitis mato jūsų optimizmo grožį, kurį apėmė jaunas kūrybingas suaugęs žmogus - būsimi jūsų pasaulio mąstytojai, novatoriai, dizaineriai ir menininkai. Dinamiškas vaizdinis pasakojimas, prožengiantis per 30 langų per 5 lygius, akys spindi per gyvą spalvų spektrą, ir kartais atrodo, kad jis seka minią, kai užtikrintai žvelgia į naktį. Per šias akis jie mato ateitį, mąstytoją, novatorių, dizainerį ir menininką: rytojaus kūrybą, kuri pakeis pasaulį.