Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Paviljonas

Big Aplysia

Paviljonas Miesto plėtros procese neišvengiamai atsiras ta pati užstatyta aplinka. Tradiciniai pastatai taip pat gali atrodyti nyki ir nuošalūs. Ypatingos formos kraštovaizdžio architektūros atsiradimas sušvelnina žmonių santykius architektūrinėje erdvėje, tampa pažinimo vieta ir suaktyvina gyvybingumą.

Virtuvės Aksesuarai

KITCHEN TRAIN

Virtuvės Aksesuarai Naudojant skirtingus virtuvės instrumentų stilius, be vizualinio susierzinimo sukuriama netvarkinga maisto gaminimo aplinka. Įrašęs trumpai, aš pabandžiau sukurti vieningą šių populiarių virtuvės aksesuarų, paprastai naudojamų visuose namuose, rinkinį. Šis dizainas buvo įkvėptas kūrybiškumo. „Vieninga forma“ ir „maloni išvaizda“ yra dvi jo savybės. Be to, dėl inovatyvios išvaizdos jis bus patenkintas rinka. Tai bus galimybė gamintojui ir klientui, kad 6 indai yra perkami vienoje pakuotėje.

Automatinis Imigracijos Terminalas

CVision MBAS 2

Automatinis Imigracijos Terminalas MBAS 2 buvo sukurtas siekiant paneigti apsaugos produktų pobūdį ir sumažinti bauginimus bei baimę tiek dėl technologinių, tiek psichologinių aspektų. Jos dizainas iš naujo interpretuoja pažįstamus namų kompiuterio elementus, kad kaimo piliečiams būtų patogus vaizdas aplink Tailando sieną. Ekrane rodomi balsai ir vaizdai žingsnis po žingsnio nurodo procesą pirmą kartą naudojantiems vartotojams. Dviejų spalvų tonas pirštų atspaudų kilimėlyje aiškiai nurodo nuskaitymo zonas. „MBAS 2“ yra unikalus produktas, kurio tikslas - pakeisti būdą, kuriuo kertamės per sienas, sudaryti sąlygas keliomis kalbomis ir draugiška, nediskriminuojančia vartotojo patirtimi.

Salonas

From The Future

Salonas Salonas: Parodų salėje eksponuojami treniruoklių batai ir sportinė įranga, pagaminta naudojant įpurškimo technologiją. Vieta atrodo kaip pagaminta presavimo forma. Taikant vietos gamybos metodą, baldai, tarsi jie būtų sujungti, būtų pagaminti įpurškimo formoje, kad būtų sukurtas visas. Grubūs siuvimo takai, kurie ant lubų sušvelnina visą technologinį vizualumą.

Kėdė

SERENAD

Kėdė Aš gerbiu visų rūšių kėdes. Mano nuomone, vienas iš svarbiausių, klasikinių ir ypatingų dalykų interjero dizaine yra kėdė. „Serenad“ kėdės idėja kilo iš gulbės vandens, kuri pasisuko ir padėjo veidą tarp sparnų. Galbūt blizgantis ir slidus paviršius „Serenad“ kėdėje yra skirtingas ir ypatingas, todėl jis buvo sukurtas tik labai ypatingoms ir nepakartojamoms vietoms.

Fotelis

The Monroe Chair

Fotelis Ryški elegancija, idėjos paprastumas, jaukus, suprojektuotas atsižvelgiant į tvarumą. „Monroe“ kėdė yra bandymas smarkiai supaprastinti fotelio gamybos procesą. Išnaudojamas CNC technologijų potencialas pakartotinai iškirpti plokščią elementą iš MDF, šie elementai yra išleidžiami aplink centrinę ašį, kad suformuotų kompleksiškai išlenktą fotelį. Užpakalinė koja pamažu pereina į atlošą, o porankis į priekinę koją, sukurdamas savitą estetiką, kurią visiškai apibūdina gamybos proceso paprastumas.