Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Led Pakabinama Lempa

Stratas.07

Led Pakabinama Lempa Aukšto lygio apdorojimas ir kiekvienos detalės meistriškumas siekia sukurti paprastą, švarų ir nesenstantį dizainą. Ypač „Stratas.07“, pasižyminti tobulai simetriška forma, visiškai atitinka šios specifikacijos taisykles. Integruotas „Xicato XSM Artist“ serijos LED modulis turi spalvų perteikimo indeksą> / = 95, šviesumą 880 lm, galią 17 W, spalvų temperatūrą 3000 K - šiltai baltą (2700 K / 4000 K galima įsigyti pagal pareikalavimą) . Gamintojo nurodoma LED modulių eksploatavimo trukmė yra 50 000 valandų - L70 / B50, o spalva yra vienoda visą gyvenimą (1x2 žingsnių „MacAdams“ per visą gyvenimą).

Kalendorius

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalendorius Šūpuļkrēslas yra laisvai stovintis stalinis kalendorius miniatiūrinės kėdės pavidalu. Vadovaukitės vadovu, kad surinktumėte supamąją kėdę, kuri suplanuota į priekį ir atgal kaip tikra. Rodyti dabartinį mėnesį ant kėdės atlošo, o kitą mėnesį - ant sėdynės. Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai sukurti remiantis „Gyvenimas su dizainu“ koncepcija.

Elektrinis Dviratis

ICON E-Flyer

Elektrinis Dviratis ICON ir „Vintage Electric“ bendradarbiavo kurdami šį nesenstantį elektrinį dviratį. Suprojektuotas ir pastatytas nedidelio tūrio Kalifornijoje, „ICON E-Flyer“ siuva senovinį dizainą su moderniu funkcionalumu, kad būtų sukurtas išskirtinis ir pajėgus asmeninio transporto sprendimas. Funkcijos apima 35 mylių nuotolį, 22 MPH didžiausią greitį (35 MPH lenktynių režime!) Ir dviejų valandų įkrovimo laiką. Išorinė USB jungtis ir įkrovimo jungties taškas, regeneracinis stabdymas ir aukščiausios kokybės komponentai visame. www.iconelectricbike.com

Kalendorius

calendar 2013 “Town”

Kalendorius Miestas yra popierinių amatų rinkinys su dalimis, kurias galima laisvai surinkti į kalendorių. Sudėkite įvairių formų pastatus ir mėgaukitės savo mažo miesto kūrimu. Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai sukurti remiantis „Gyvenimas su dizainu“ koncepcija.

Laikrodis

Ring Watch

Laikrodis Žiedinis laikrodis - tai maksimalus tradicinio laikrodžio supaprastinimas, pašalinant skaičių ir rankas, skirtus dviem žiedams. Šis minimalistinis dizainas suteikia tiek švarų, tiek paprastą vaizdą, kuris puikiai dera su laikrodžio patraukliu estetiškumu. Parašo vainikėlis vis dar yra veiksminga priemonė valandai pakeisti, o paslėptas el. Rašalo ekranas pasižymi ryškiomis spalvų juostomis su išskirtiniu apibrėžimu, galiausiai išlaikydamas analoginį aspektą ir kartu ilgesnį akumuliatoriaus tarnavimo laiką.

Miesto Suolas

Eternity

Miesto Suolas Dviejų sėdynių suoliukas, pagamintas iš skysto akmens. Du tvirti agregatai suteikia patogų ir apimantį sėdėjimo pobūdį, tuo pačiu rūpindamiesi sistemos stabilumu. Soliuko galai yra išdėstyti taip, kad neutralizuotų menkiausią judesį. Tai suolelis, kuriame atsižvelgiama į esamą miesto aplinkos infrastruktūrą. Įdiegtas paprastas įrengimas vietoje. Tvirtinimo taškų nebereikia, tiesiog mesti ir pamiršti. Saugokitės, aštuntoji arti. o taip.