Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Žurnalas

Going/Coming

Žurnalas Remiantis išvykimo ir atvykimo idėja, šis lentų žurnalas yra padalintas į dvi dalis: ėjimas / atvykimas. Vykstate apie Europos miestus, kelionių patirtį ir patarimus išvykti į užsienį. Kiekviename leidime yra garsenybės pasas. „Keliautojų Respublikos“ pase yra asmeninės informacijos apie tą asmenį ir jo pokalbio. Atėjus viskas sugalvoja mintį, kad geriausia kelionė yra grįžimas namo. Kalbama apie namų dekoravimą, maisto gaminimą, veiklą, kurią reikia atlikti su šeima, ir straipsnius, kad galėtume geriau mėgautis namais.

Kalendorius

calendar 2013 “ZOO”

Kalendorius ZOO yra popierinių amatų rinkinys, skirtas šešiems gyvūnams gaminti, kiekvienas iš jų tarnauja kaip dviejų mėnesių kalendorius. Smagiai praleiskite metus su savo „mažuoju zoologijos sodu“! Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai sukurti remiantis „Gyvenimas su dizainu“ koncepcija.

Baldai, Kurie Transformuojasi,

Ludovico

Baldai, Kurie Transformuojasi, Tai, kaip taupoma vieta, yra gana originali - dvi kėdės visiškai paslėptos stalčiaus viduje. Įdėdami į pagrindinius baldus, jūs nesuprantate, kad stalčiai iš tikrųjų yra dvi atskiros kėdės. Taip pat galite turėti stalą, kuris gali būti naudojamas kaip stalas, kai jis išimamas iš pagrindinės konstrukcijos. Pagrindinę struktūrą sudaro keturi stalčiai ir skyrius virš viršutinio stalčiaus, kuriame galite laikyti daug daiktų. Pagrindinė šiems baldams naudojama medžiaga, beign eucaliptus fingerjoint, yra ekologiška, neįtikėtinai atspari, kieta ir turi labai stiprų vaizdą.

Laikrodžio Programa

Dominus plus

Laikrodžio Programa „Dominus plius“ originaliai išreiškia laiką. Kaip ir taškai ant domino gabalėlių, atstovauja trys taškų grupės: valandos, dešimtys minučių ir minutės. Paros laiką galima perskaičiuoti iš taškų spalvos: žalia - AM; geltona PM. Programoje yra laikmatis, žadintuvas ir skambučiai. Visos funkcijos yra naršomos palietus atskirus kampinius taškus. Tai buvo originalus ir meniškas dizainas, pristatantis tikrąjį XXI amžiaus veido veidą. Jis suprojektuotas gražia simbioze su „Apple“ nešiojamųjų įrenginių dėklais. Ji turi paprastą sąsają, kurioje yra tik keli būtini žodžiai jai valdyti.

Žinučių Kortelė

Standing Message Card “Post Animal”

Žinučių Kortelė Leiskite gyvūninių popierinių amatų rinkiniui perduoti jums svarbias žinutes. Įrašykite savo pranešimą į korpusą, tada išsiųskite kartu su kitomis voko viduje esančiomis dalimis. Tai yra linksma žinučių kortelė, kurią gavėjas gali surinkti ir parodyti. Priskiriami šeši skirtingi gyvūnai: antis, kiaulė, zebra, pingvinas, žirafa ir elniai. Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę.