Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Transformuojamos Kavos Kėdės Ir Poilsio Kėdės

Twins

Transformuojamos Kavos Kėdės Ir Poilsio Kėdės „Twins“ kavos stalo koncepcija yra paprasta. Tuščiaviduriame kavos staliuke yra dvi pilnos medinės sėdynės. Dešinysis ir kairysis stalo paviršiai iš tikrųjų yra dangteliai, kuriuos galima ištraukti iš pagrindinio stalo korpuso, kad būtų galima ištraukti sėdynes. Sėdynės turi sulankstomas kojas, kurias reikia pasukti, kad kėdė būtų tinkamoje padėtyje. Kai kėdė arba abi kėdės išlenda, dangčiai grįžta prie stalo. Kai kėdės yra lauke, stalas taip pat veikia kaip didžiulis daiktų laikymo skyrius.

Kalendorius

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendorius Kaleidoskopu panašiai, tai kalendorius su persidengiančiomis iškirpčių grafikomis, nupieštomis daugiaspalviais raštais. Jo dizainas su spalvų raštais, kuriuos galima modifikuoti ir pritaikyti paprasčiausiai keičiant lapų tvarką, parodo „NTT COMWARE“ kūrybinius pojūčius. Suteikiama daug rašymo vietos, o valdomose linijose atsižvelgiama į funkcionalumą, todėl ji yra tobula kaip tvarkaraščio kalendorius, kurį norėtumėte naudoti papuošdami savo asmeninę erdvę.

Svetainės Kėdė

Cat's Cradle

Svetainės Kėdė Skaičiai ar pluoštai, dabartinė projektavimo proceso dilema. Visi mes esame pradedantieji, bet kai kurie iš jų turime dirbti. Pradedantieji dizaineriai stebi kiekvieną turimą techniką ir mokosi jos. Laikui bėgant (~ 10 000 valandų) mes įsigyjame objektą (-us), kurie pakelia / populiarina / suasmenina / taupo mūsų žaidimą. Taigi mane žavi dabartinis susižavėjimas žiniasklaida, siūlančia, kad pats svarbiausias konstrukcinis elementas yra skaitmuo, lengvai valdomas. Skaičius nėra gyvybę kuriantis vienetas, o tik apvalinimas žemyn iki mažiausiai bendro vardiklio, mažesnio už pluoštą. Dizainas yra bent drožlės, atplaišos ir pluoštas.

Sofa-Lova

Umea

Sofa-Lova „Umea“ yra labai seksuali, vizualiai lengva ir elegantiška sofa-lova, skirta ne daugiau kaip trims sėdintiems ir dviem miegantiems žmonėms. Nors aparatinė įranga yra klasikinė „click clack“ sistema, tikroji naujovė kyla iš seksualių linijų ir kontūrų, kurie daro šį gana patrauklų baldą.

Poilsio Kėdė

YO

Poilsio Kėdė „YO“ laikosi ergonomiškų patogių sėdimų vietų ir grynų geometrinių linijų, abstrakčiai formuojančių raides „YO“, principų. Tai sukuria kontrastą tarp masyvios, „vyriškos“ medinės konstrukcijos ir lengvo, skaidraus „moteriško“ kompozicinio audinio, pagaminto iš 100% perdirbtos medžiagos. Audinio įtempimas pasiekiamas susipynus pluoštus (vadinamąjį „korsetą“). Poilsiavietės kėdę papildo taburetė, kuri, pasukus 90 °, tampa šoniniu stalu. Spalvų pasirinkimas leidžia abiems lengvai prisitaikyti prie įvairių stilių interjerų.

Visiškai Automatinis Arbatos Aparatas

Tesera

Visiškai Automatinis Arbatos Aparatas Visiškai automatinis „Tesera“ supaprastina arbatos ruošimo procesą ir nustato atmosferos arbatos gaminimo stadiją. Neišplauta arbata supilama į specialius indelius, kuriuose individualiai nustatomas užvirimo laikas, vandens temperatūra ir arbatos kiekis. Aparatas atpažįsta šiuos nustatymus ir skaidrioje stiklinėje kameroje automatiškai paruošia puikią arbatą. Išplovus arbatą, atliekamas automatinis valymo procesas. Integruotą dėklą galima nuimti patiekimui ir naudoti kaip mažą viryklę. Nepriklausomai nuo to, ar puodelis, ar puodas, jūsų arbata yra tobula.